To kup sobie tłumacza :D
Jak masz tak pisać na forum, to lepiej nic nie pisz
maximo , jak masz pisać ,,dawajom "
to chyba twoje bajery o studiach mozna sobie w buty wsadzic
one nic nie dawajom
bynajmniej
|
Dotacja na sprzęt do siłowni - strona 2 |
Dotacja na sprzęt do siłowni
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
sympatyczny koleszka maximo spłodził wiekopomne dzieło myslowe piszac :
maximo , jak masz pisać ,,dawajom " to chyba twoje bajery o studiach mozna sobie w buty wsadzic one nic nie dawajom bynajmniej
ty się *** nigdy nie pomyliłeś, nie przejęzyczyłeś? Każda twoja beznadziejna wypowiedź to kupa byków, fapa (czyt. A.Lepper :) ) i nic ciekawego na samym końcu :) Jesteś żałosny i każdy to pisze na forum. W dodatku to prawda :) Nie pamiętasz jak się ostatnio skompromitowałeś w jednym z postów, które potem Mateusz usuwał? Wtedy jakoś zniknąłeś z forum na 3-4 dni, żeby wszyscy o tym zapomnieli, wtedy jakoś nie potrafiłeś nic napisać, bo pojechałeś sam po sobie.
a co ?
nie mogę zniknąc na 3-4 dni? regulamin forum przewiduje że muszę na twoje bzdety reagować codziennie i na bieżąco ? ty koloszko ,,bynajmniej "? i nie pisz jakiś wymyslonych historii, takich jak wyzsze studia i to ze ja ,,pojechałem po sobie " ja ci mogę udowodnic wszystkie ,,bynajmniej " które napisałes pokaz mi to o czym marzysz , ze ja sie ,,przejęzyczyłem " i zrozum wreszcie ze to nie chodzi o drobiazgi ( bo zaraz mi powiesz o przecinkach i zdaniach z duzej litery ) a o ewidentne ,,dawajom " czy ,,bynajmniej " w złym znaczeniu , znaczeniu które wypacza sens tego co piszesz a jak wypacza sens , to znaczy ze jest bez sensu skumaj baze ,koleszko
Rozpisanie takiego projektu jest trudne dla kogoś co tym nie zajmuje.Właśnie przeglądałem stronkę "Wojtka" firmy h-consulting czy tam mogę się udać o rospisanie takiego projektu ?
Możesz. Ale od razu mówię, że samo napisanie takiego wniosku to dopiero początek drogi i trudności. Musisz mieć jeszcze kogoś kto go zrealizuje i rozliczy. Projekty finansowane w 100% są bardzo skrupulatnie pilnowane.
Jestem zdecydowany podjąc się tak długiej drogi ,myśle że w przyszłości bym to odczuł na plus dla mnie....Mam chęci i zapał na otwarcie takiej działalności ..
poniewaz widzę ze nie masz pojęcia o temacie ,to moze skorzystasz z wiedzy i doświadczenia innych ( chyba ze nie ,ale to odczujesz dopiero pozniej )
o zdrowym stylu życia mówisz ? to zobaczysz jak po całym dniu recepcjonistka wyrzuci kosz strzykawek i opakowań po anabloach jak bedziesz działał zdrowo to gdzie pojdą ci którzy przynosza kase na siłownie : ludzie o małych oczkach i szerokich karkach ? nastawisz się na prezesów firm ? chuderlaków co chcą zaszpanowac zapadła klatą ? oni kupia karnet i wiecej nie przyjdą kasę robia na słiłowni własnie karki to oni przyciągaja cherlaków a nie zdrowe zycie cherlaki chodza zobaczyc karków i czasem przybic z nimi piatkę jak nie bedzie ,,niezdrowych "to i chudych nie bedzie a jedną z wazniejszych spraw na siłowni jest instruktor najlepiej z tytułamy chudy musi wiedziec kto go prowadzi i musi myslec za jak przyjdzie drugi raz na siłownie to tez tak bedzie wygladał ponizej 100 000 to zapomnij o biznesie a jak liczysz na dotacje to .. szkoda było w ogóle gadac
Sam ćwicze już ponad 10 lat stoje na "bramkach" i robienie zastrzyków jest nie do uniknięcia na większych siłowniach bo nikt przecież w ubikacji niebędzie stał i pilnował.Znam dużo ludzi różnego pokroju z którymi teraz ćwicze od karków do lekarzy którzy się dobrze dogadują a jak ktoś nieumie się zachować to wylatuje z siłowni...
Jeśli chodzi o insytruktora to mój szwagier jest instruktorem kulturystyki ma zdane studia pod tum kierunkiem, papiery to rzecz podstawowa.
W takim razie zapraszam do współpracy :-)
A jak to wygląda pod kątem wynajmowania sali,pomieszczenia.Chodzi oto czy równierz UE dofinansowuje środki potrzebne na utrzymanie sali ( prąd,czynsz,ogrzewanie ) ? Najlepiej chyba jak się wybiore do państwa firmy.Jestem z Ostrowa Wlkp. czyli do państwa firmy mam niedaleko :)
UE może sfinansować wszystko to, co będzie wpisane w projekcie.
Zapraszam na pw.
A dlaczego nie. Można wziąć 40 tys zł i coś tam kupić. Czy to wystarczy to nie wiem. Ewentualnie założyć DG, wziąć na inwestycje i wtedy masz minimum 20 tys zł, oczywiście refundacj ajest po inwestycji i nie cała.[/quote]
A te 40tyś to w ramach jakiego konkretnego programu?
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|