witam. jestem muzykiem. dało bu rade dostac dotacje na sprzet muzyczny??
jest to jakos mozliwe?
moze to pytanie jest glupie ale takie przyszło mi do glowy.
|
DOTACJA NA SPRZET MUZYCZNY |
DOTACJA NA SPRZET MUZYCZNY
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
witam. jestem muzykiem. dało bu rade dostac dotacje na sprzet muzyczny??
jest to jakos mozliwe? moze to pytanie jest glupie ale takie przyszło mi do glowy.
a czym działalność muzyczna różni się od innych? przejrzyj dział.
ale czy zeby dostac dodtacje na takowy sprzet musze te działalnosc zarejestrowac jakos??
prosze o pomoc naprawde jestem zielony w tych sprawach. przedstawiam sytuacje: chce zajmowac sie obsługa (prowadzeniem) imprez, chciał bym wymienic sprzet na nowszy ale nie mam dosc funduszy. teraz pytanie czy zeby dostac dotacje to musze załozyc firme "XY obsluga i prowadzenie imprez"?? czy nie koniecznie.
Zastanów się. Myślisz, że ktoś da Ci jakąkolwiek kasę ot tak?
no faktycznie glupek ze mnie.;)
a gdybym chciał załozyc jednoosobowa "firme" ktorej celem była by obsługa małych imprez typu prywatki , urodziny, szkolne imprezy, małe imprezy plenerowe itp to co bym musiał zrobic? dostał bym na to jakas dotacje czy raczej nie ma szans?
Dostać możesz, o ile się o nią będziesz starał. A rejestracja JDG jest opisana na forum
Przeczytaj również posty podobne do tematu "DOTACJA NA SPRZET MUZYCZNY": - Sprzęt muzyczny z wystawek - Import towaru z USA, sprzęt muzyczny - cło / vat - Kredyt na sprzęt muzyczny - początek działalności - Dotacja na sprzęt do siłowni - Dotacja na sprzęt rolniczy!
• Strona 1 z 1
|
|