|
Dotacja na stowrzenie sobie miejsca pracy |
Dotacja na stowrzenie sobie miejsca pracy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam, mam zamiar otworzyc działalność i wiadomo ze kazde pieniądze sa potrzebne. Jest maly problem nie byłam zarejestrowana jako bezrobotna i nie bede miała na to czasu zeby czekac te pól roku czy 12 miesięcy... musze decycje podjąc do miesiąca i dlatego pytam czy dla takich osob jak ja sa tez dotacje z UP? slyszałam cos o dotacji na stworzenie sobie miejsca pracy czy to jest to samo co dotacja na otwarcie DG? jesli któs moze mi pomóc to bardzo prosze o odpowiedz
i teraz będziesz czekała aż ktoś odpowie nie wiadomo ile. z tego co wiem to jest to możliwe niezależnie od stażu w UP ale rusz łaskawie swój leniwy tyłek i dowiedz się w UP a nie leniwie tutaj!!
Witam
droga Pani to pierwszy wątek do którego sie Pani wypowiada i od razu w takim tonie nieładnie!!! Czy to ma świadczyc o kulturze osobistej czy profesjonalizmie autora ??? Bożena Kubera ps. może jak sie nie ma wiedzy na dany temat to lepiej wcale sie nie wypowiadać mnie też się zdarza, że jak czytam niektóre wpisy to nawet szkoda czasu na ich czytanie ale w takiej sytuacji po prostu wychodzę ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja na stowrzenie sobie miejsca pracy": - Dotacja na utworzenie miejsca Pracy - Dotacja na stworzenie miejsca pracy - Dotacja na utworzenie miejsca pracy, wyposażenie. - czy nalezy mi sie dotacja i ile na stworzenie miejsca pracy - Stworzenie miejsca pracy
• Strona 1 z 1
|
|