|
Dotacja na ten sam lokal |
Dotacja na ten sam lokal
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Czy jest możliwa dotacja na ten sam lokal? Mam zamiar otworzyć sklep odzieżowy,problem polega na tym że na to pomieszczenie była już przyznana dotacja.Zastanawiam się nad tym czy jeżeli go wykupię mam szansę na taką pomoc?
To zależy kiedy była dotacja, czy dostał ją właściciel czy podnajemca, rodzaj działalności i dotacji?
Lokal jest typu pawilon..został zakupiony z dotacji dwa lata temu,grunt jest dzierżawiony..
w regulaminie dotacji o jaką się starasz musi to być napisane. zwzwyczaj w przyapdku urządzeń uzywanych wymagane jest aby nabywający miał oświadczenie sprzedawcy, że przedmiot zakupu nie był finansowany ze środków unijnych w okresie ostatnich 7 lat. tak jest w regionalnych programach i jeśli mnie pamieć nie myli,w tyych działaniach PROW , gdzie są dopuszczone zakupy używanych rzeczy. Nie wiem jak jest w PUP. W POKL 6.2 - nie pamiętam. Musisz sprawdzić konkretnie w regulaminie dotacji jaką masz na myśli. pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja na ten sam lokal": - Dotacja z PUP a lokal - Lokal a Dotacja?? - lokal a dotacja z UP - Dotacja a lokal na dzialalnosc - Dotacja z PFRON a lokal
• Strona 1 z 1
|
|