|
Dotacja w innym miescie |
Dotacja w innym miescie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam chciał bym dostac z pup dotacje na wlasna dzialalnosc tylko mam takie pytanie jestem zarejestrowany w pup ,ale aktualnie mieszkam w poznaniu 300km od mojej miejscowosci i w poznaniu moge sie starac w pupie czy musze u mnie w miescie ? bo dzialalnosc chcial bym otworzyc w poznaniu. i jeszcze jedno pytanie to czy sklep internetowy przeszedł by ? mam dojscia do bardzo taniego nowego sprzetu elektronicznego z zagranicy ,albo chcial bym otworzyc studio nagran w sumie sprzet juz mam bo sam nagrywam muzyke ,ale dodatkowy pieniadz by sie przydał lecz ja wynajmuuje mieszkanie i nie wiem czy to by przeszło. Z gory dziekuje i przepraszam za bledy lecz jestem dyslektykiem. Pozdrawiam VRS
Mam taki sam problem.
Chce załóżyć swoją DG w miejscowości oddalonej o 30 km od mojego miejsca zamieszkania. I teraz nie wiem w którym PUPe składac wniosek ... Może ktoś życzliwy odpowie ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja w innym miescie": - Prowadzenie działalności w innym mieście z dotacją - JAK ZALOZYC FIRME W INNYM MIESCIE - JAK ZALOZYC DZIALALNOSC W INNYM MIESCIE? - Rejestracja dzialalnosci w innym miescie niz zameldowania - Firma w drugim mieście w innym województwie
• Strona 1 z 1
|
|