witam, założyłem działalność gospodarczą związaną z antykami i usługami informatycznymi - stworzenie stron www, i projektowanie grafiki.
CZY MOŻNA UZYSKAĆ NA TE DZIAŁALNOŚCI JAKIEŚ DOFINANSOWANIE?? MIESZKAM W WOJEWÓDZTWIE ŚLĄSKIM.
|
Dotacja z unii na rozwój działalności |
Dotacja z unii na rozwój działalności
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
witam, założyłem działalność gospodarczą związaną z antykami i usługami informatycznymi - stworzenie stron www, i projektowanie grafiki.
CZY MOŻNA UZYSKAĆ NA TE DZIAŁALNOŚCI JAKIEŚ DOFINANSOWANIE?? MIESZKAM W WOJEWÓDZTWIE ŚLĄSKIM.
RPO Śląsk działanie 1.2 jeśli planujesz zatrudniać ludzi, tam masz jako przykładowy typ projektu e-biznes. Wielkość projektu liczysz - środki trwałe + zatrudnieni pracownicy przez 36 miesięcy od zakończenia wdrożenia programu czyli startu działalności po wdrożeniu.
hmmm, tylko ja nie bardzo chciałbym mieć pracowników. Wolałbym zostac przy działaniu jednoosobowym. Znajdzie sie cos??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja z unii na rozwój działalności": - Dotacja na rozpoczęcie działalności lub jej rozwój - Dofinansowanie/Dotacja na rozwój działalności [łódzkie] - SKP A DOTACJA Z UNII - Dotacja z Unii - Rozwój działalności gospodarczej
• Strona 1 z 1
|
|