|
Dotacja z UP w innym powiecie niż powiat udzielający dotacji |
Dotacja z UP w innym powiecie niż powiat udzielający dotacji
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Mam pytanie odnośnie dotacji z UP. Jestem zamaledowany w powiecie X, a chciałbym prowadzić działalność w powiecie Y. Firma będzie zarejstrowana w powiecie X (tam gdzie mieszkam), ale cała działalność będzie prowadzona w powiecie Y - mam tu na myśl wynajem lokalu i świadczenie usług. Czy w takim przypadku może to stanowić barierę w otrzymaniu dotacji? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Teraz zauważyłem, że źle napisałem w tytule:) Powinno być: Dotacja z PUP, a prowadzenie działalności w innym powiecie.
rozwiązałem to stosownym pismem dla klientki, jak i bezpośrednia rozmową klientka - dyrektorka UP - pomogło :)
aaa i zajrzyj do regulaminu bo tam będzie, a przynajmniej powinno być napisane czy można tak :]
Dzięki za pomoc. Będę mógł się ubiegać o tą dotację dopiero w połowie roku. Będą wtedy pieniądze czy raczej kasa jest tylko na początku roku aż do wyczerpania?
Sprawdź również podobne tematy:
- DOTACJA NA LOKAL (MIESZKANIE) PROJEKT 6.2 W INNYM POWIECIE?
- Dotacja w innym miescie - Prowadzenie działalności w innym mieście z dotacją - Dotacja z UE w Polsce a rozwój firmy w innym kraju? - Dotacje z innym miejscu sklep w innym. - Serwis internetowy udzielający porad - Wspólnik Powiat Pucki - DOTACJA Z PUP- PYTANIE O KURS potrzeby do dotacji - Zabranie dotacji a nowa dotacja,gotowka Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|