|
Dotacje dla firm |
Dotacje dla firm
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witajcie. Mam taką sprawę. Prowadzę od 3 lat firmę w wynalmowanym lokalu. Mam w planie kupić ziemię i postawić coś swojego. W związku z tym mam pytanie. Czy jest szansda na skorzystanie z dotacji unijnych dla mikroprzedsiębiorców i gdzie tego najlepiej szukać. Z góry dziękuję. PS firma jest jednoosobowa
http://www.bierzdotacje.pl o ile dobrze pamietam adres. Strona jednego z forumowiczów, całkiem sporo artykułów
Możesz skorzystać z działania 3.4 ZPORR. Na zakup gruntu jednak preznaczyć można jedynie 10% całej inwestycji.
Witam mój siostrzeniec chce sie dowiedzieć ile można dostać maksymalnie dotacji na założenie własnej firmy(ja juz swoją prowadze)? Obojetnie z jakiego polskiego urzędu. I czy mozna dostać go bez posiadania własnej działki? Pozdrawiam
możesz mi to jakoś naświetlić
w ZPORR 3.4 nie ma naborów już od jakichś 6 lat :) program był na lata 2004 - 2006 pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:
- Dotacje Z UE dla firm?
- Dotacje dofinansowania dla firm - Dotacje dla nowych firm - Szukam firm - dotacje z UE - Dotacje dla firm. Wszystkie województwa - Dotacje dla firm? mity, prawda? - Dotacje dla firm turystycznych na Podlasiu - Nowe DOTACJE dla istniejących firm - Dotacje dla firm Mazowsze RPO 6.2 Turystyka Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|