Witajcie,
Czy jest na forum osoba, która jest w stanie pomóc mi dostać dofinansowanie na zakup sprzętu? Firma działa od marca br. Zajmuję się sprzątaniem wspólnot mieszkaniowych, tj. klatek schodowych + teren. W moim mieście (oko. 40 tyś mieszk.) jest kilka firm, głównych około pięciu, lecz niestety nie dbają o swoich klientów dlatego powstała moja firma, miałam już dosyć syfu na klatce. Zakasałam rękawy, zmobilizowałam córkę, męża i osiągneliśmy sukces:) na początku zdobyłam trzy wspólnoty, które doczyściliśmy, wieść dosyć szybko się rozeszła, na dzien dzisiejszy mam już dziesięć wspólnot, od nowego roku dochodzą nowe wspólnoty. Chciałabym zakupić nowy sprzęt, szorowarkę, zamiatarkę, odśnieżarkę. Niestety wszystko kosztuję:( Czy są szanse na pozyskanie funduszy z Unii? Nadmienię, że mam 52 lata,mam drugą grupę inwalidzką, aktualnie jestem zatrudniona na etat z zakładzie pracy chronionej. Firma się rozwija a ja aby utrzymać poziom potrzebuję sprzęt, Jeżeli jest osoba, która mi pomoże z chęcią udzielę prowizji za pomoc.
Pozdrawiam