Witam serdecznie, jestem nowy na forum i szukam pomocy.
Chciałbym aby ktoś pomógł mi w otrzymaniu dotacji do prowadzonej działalności.
Chciałbym rozszerzyć swoją działalność i proszę o pomoc.
|
Dotacje do istniejącej działalności. |
Dotacje do istniejącej działalności.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie, jestem nowy na forum i szukam pomocy.
Chciałbym aby ktoś pomógł mi w otrzymaniu dotacji do prowadzonej działalności. Chciałbym rozszerzyć swoją działalność i proszę o pomoc.
mi się nie chce zgadywać czym się zajmujesz i co planuesz, może komuś się zechce, ale wątpię. chcesz pomocy, to daj szanse, żeby ci pomóc pozdrawiam
W tej chwili zajmuję się serwisem piecy ekogroszek, sprzedaje wszystkie elementy do nich oraz piece węglowe, ponad to serwisuje sterowniki do piecy. Zajmuję się automatyka kotłowni, a chciałbym otworzyć sklep z wszystkimi tymi elementami. Nawiązałem współpracę z kilkoma producentami piecy i sterowników. Potrzebuję zaplecza finansowego na uruchomienie takiego sklepu a niestety nie mam skąd wziąć.
jeśli myslisz o zakupie towaru handlowego, to nie ma na to dotacji, ale mozna szukac pozyczki na preferencyjnych warunkach z funduszy pożyczkowych. dotacje ewentulanie na sklep. sprawdź czy się kwalifikujesz do działania 321 PROW Tworzenie i rozwój mikrprzedsiębiorstw www.arimr.gov.pl sprawdź czy w towim wojewodztwie są jeszcze nabory z RPO dla przediębiorców, najłatwiej szukać zacżawszy do strony urzędu marszałkowskiego województwa. pozdraiwam
Czy jest ktoś może zorientowany czy mogę dostac jakies dofinansowanie. Mam już firmę na otworzenie której dostałam dofinansowanie. Firma działa 2 lata zajmuje sie tworzeniem stron www. Teraz chciałaybm jeszcze wydawac bezpłatną gazetkę informacyjno-reklamową. Jak myślicie czy mogę dostać jakies dofinansowanie ?
a czemu miałabyś nie dostać? a priori nie ma co wykluczać spróbuj, może się uda. dodam, że nie ma dotacji dedykowanyhc specjalnie dla tych , kótrzy chcą wydawać bezpłatną gazetkę a 2 lata temu dostali dowolną dotację, wiec musisz szukać dotacji na zasadach ogólnych, że tak powiem. pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacje do istniejącej działalności.": - Dotacje z UE narozwój istniejącej działalności. - Dotacje,dofinansowanie dla istniejącej działalności gosp. - Zakup istniejącej działalności... - Dofinansowanie istniejącej działalności - Dotacja z UE dla istniejącej jednoosobowej działalności
• Strona 1 z 1
|
|