:-)
Zdecydowanie nie ma co dalej dyskutować :-)
|
Dotacje - informacje z prasy - strona 3 |
Dotacje - informacje z prasy
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
:-)
Zdecydowanie nie ma co dalej dyskutować :-)
Interesująca dyskusja. Jak zwykle prawda leży pośrodku... uszanowanie!
Najważniejsze, że każdy do końca tkwi w przekonaniu, że ma rację. Ale to już nieważne.
Skoro nieważne to po co to mówić?
Zdecydowana i jednoznaczna przewaga użytkownika "Karol Szczepański ProLans Investments". Niestety, oponent nie wykazał się wiedzą wykraczającą choćby troszkę ponad poziom licealistów po ' Podstawach przedsiębiorczości '.
Ale się uśmiałem :-) Rozumiem, że jesteś po takich lekcjach. Za moich czasów ich nie było. Może i dobrze. Nie wiem czy zauważyłeś o co toczył się spór. Przeczytaj jeszcze raz, może do tego dojdziesz. Dyskusji na inny temat (którą nasz szanowny "prezes" tak przepychał) nie podejmowałem.
Nie wiem na jakiej podstawie wysuwasz sądy a priori, ale jeżeli tak rozumiesz wszelkie pozostałe kwestie poruszane na tym forum, to współczuję.
Nie chcę żebyś mnie źle zrozumiał, ale chyba jednak niedobrze, o ile uczęszczałbyś na nie.
Skoro nie wiesz czy ja wiem, to czemuż to prosisz bym czytał raz kolejny?
A więc jednak wiesz, że nie wiem czego tyczy się spór? Dużo sprzeczności wprowadzasz _Wojtek_ ..
Czyżby wielki come back?
Zmęczony jestem dyskusją na ten temat ale chętnie wysłucham argumentów, które cię przekonały.
Sprawdź również podobne tematy:
- Dotacje dla prasy?
- Prasy - Prasy mimośrodowe - Handel zwrotami prasy - Prasy termotransferowe, nieśmiertelniki i inne... - Kupię prasy belownice do makulatury - Ile za kolportarz prasy w Ruchu lub Kolporteru - Opinie o dystrybutorze prasy 'Inmedio' - Mam prasy mimosrodowe i gilotyne. Szukam pomyslu? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|