|
Dotację na firmę |
Dotację na firmę
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich. Mój siostrzeniec planuje zalożyć firmę(ja juz prowadze) i pyta się mnie ile mozna dostać dotacji na założenie biznesu(opbojetnie Ue UP) i czy dotacja może być wpłatą leasingu? Dziękuje i pozdrawiam
Witam. Wiem z urzędu pracy ok 20 z uni europejskiej wiecej w tym ze jak bierze sie dotacje z urzedu to trzeba miec zyranta. z uni to niem wiem ale chcialbym sie zapytac jak uzyskac dotacje z uni jakies 40 tysiecy
UP do 20 tys
Agencja Rozwoju Regionalnego do 40 tys Wsparcie mikro przedsiębiorstw do 200 tys Są różne projekty i trzeba spełniać rożne wymagania więc to temat rzeka. Proponuje zerknąć tu: Portal Funduszy Europejskich www.funduszeeuropejskie.gov.pl Wyszukiwarka Programów Regionalnych www.funduszeeuropejskie.gov.pl/RPO
A te wspieranie mikroprzedsiębiorstw to nie do 300 tys??
Zależy od projektu i instytucji która go obsługuje.
Są projekty do 100 tys, są i do 300 tys. Najczęściej jednak do 200 tys. Chodzi o to, że dotacji jest dużo i jeśli środki z jednej puli nie wykorzystane zostaną w jakimś tam urzędowym terminie to lądują na kolejna turę. Z tym, że kolejna tury to może być mniejsza kwota, bo część pieniędzy wykorzystane zostało wcześniej.
potrzebuję pomocy w napisaniu wniosku o dotacje. szybko i tanio Pile!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotację na firmę": - Dotacje na firme - Dotacje na firmę - dotacje na firmę - jak dostac dotacje na firme? - Dotacje na pierwszą firmę
• Strona 1 z 1
|
|