|
Dotacje na samochód - strona 2 |
Dotacje na samochód
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
zależy gdzie mieszkasz, a co do samochodu pomoc de minmis dopuszcza zakup samochodu przez firmy transportowe, z tym, że instytucje muszą to dokładnie uszczegóławiać i najlepiej jakby zakup samochodu był jedynie dodatkiem w projekcie a nie jego główną częścią....
chyba wyklucza. Samochód to tylko z PROWu. Tak samo zakup nieruchomości. Trzeba więc przeczytać o 3.2 PROW.
Witam, 20 pazdziernika mija rok odkad załozyłem nauke jazdy ze srodków pozyskanych z urzedu pracy. Teraz chciałbym rozwinac moja oferte o kolejna kategorie i w zwiazku z tym chciałbym kupic samochód(busa), byłbym naprawde wdzieczny jesli doradzilibyście mi czy w ogóle moge sie ubiegac o takie srodki i z jakiego funduszu... Bardzo dziekuje i pozdrawiam
Witam,
Prowadze dzialalnosc edukacyjno-rozrywkowa - nauka tanca, aerobic, itp. Dojezdzam (glownie ja, ale takze moi pracownicy) do miejscowosci lezacych w promieniu 50km od siedziby firmy - szkoly, domy kultury. Zajecia odbywaja sie w tychze miejscach - w ramach zajec lekcyjnych lub pozalekcyjnych, projekty organizowane przez centra kultury (bezplatne zajecia). W przyszlosci planuje, w miare mozliwosci, poszerzyc zakres dzialalnosci na cale wojewodztwo. Czy moge liczyc na dotacje na zakup samochodu osobowo-dostawczego (np. peugeot partner, citroen berlingo, itp) oraz sprzetu naglosnieniowego do puszczania muzyki? Jakie sa szanse uzyskania takiego dofinansowania (o ile w ogole istnieja?)?
Ciąg dalszy w temacie Dotacja na samochód
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacje na samochód - strona 2": - Dotacje -samochód - dotacje pup a samochód dostawczy - Dotacje PUP a samochód używany - Dotacje na samochód dostawczy - Dotacje na samochód ale trochę inny
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|