|
Dotacje POKL |
Dotacje POKL
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Jeśli są Państwo zainteresowani dotacjami z POKL zapraszam do kontaktu, mogę przygotować wniosek.
Ja bym chętnie skorzystał bo już się nie wyrabiam z pisaniem swoich. Jakie macie doświadczenie, ile trwa i ile kosztuje przygotowanie wniosku do konkursu w ramach np poddziałania 7.2.1?
podłączam się pod post użytkownika poprzedniego
dobre firmy lub dobre osoby już nie wyrabiają się z pisaniem wniosków, ale nawet zlecajac podwykonawstwo trzeba mieć pewność, że nie trzeba bedzie ślęczeć nad poprawkami i tracić czasu
Witam
odpisałam na prywatne emaile do Panów. Nie wiem czy doszły? pozdrawiam Agnieszka
Witam
Jestem zatrudniona na umowę o pracę ale jednocześnie chciałabym rozpocząć własną działalność i na ten cel chciałabym otrzymać dofinansowanie. Czy mogłabym uzyskać informacje jakie działanie muszę podjąć i ewentualnie informację o kosztach pomocy przygotowania takiego wniosku. Z góry dziękuję za informację
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacje POKL": - Gdzie jak kiedy .... Załatwiać dotacje pokl 6.2 - Do osób, które dostały dotacje z POKL 6.2 (40tys) - SC a dotacja z POKL 6.2 - POKL 6.2 Odwołanie - 6.1.2 POKL nabór wniosków
• Strona 1 z 1
|
|