|
Dotacje pośrednictwo zarobkowe |
Dotacje pośrednictwo zarobkowe
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Pytanie może troszkę dziwne lecz wydaje mi się całkiem pomysłowe ostatnio miałem okazję spotkać się z dwoma Prezesami dwóch fabryk i przedstawiłem im pomysł związany z dotacjami , z uwagi na to wywarłem zainteresowanie tym pomysłem i zaciekawienie obydwoje z prezesów zaproponowali mi dalszą współprace , odnosząc się do pomysłu dotacji z UE . Co za tym idzie zaproponowałem dowiedzieć się więcej na ten temat , posiadam własną działalność i staram się o dotacje we własnym zakresie i czy takie rodzaj pośrednictwa w takich przypadkach jeśli chodzi o dofinansowania z tytlulu EU lub innych środków na takie cele były by dobrym pomysłem ?? i czy to jest legalne ?? takie pośrednictwo jeśli podpisuje umowę , że od prowadzenia takiego realizującego systemu mającego na celu uzyskaniu dotacji dla danego przedsiębiorcy pobieram prowizję za zajęcie się i prowadzenie odpowiednio takiej sprawy czy to dobry pomysł i jakie związane są z tym dokumenty i zobowiązania :)
Co przez to rozumiesz? O jakie dotacje się starasz?
W Polsce jest przynajmniej z 1000 firm, które się tym zajmują. Myślisz, że działają nielegalnie?
Dlatego zastanawiałem się jak tego tupu usługi wyglądają czy są stosowane przed realizowaniem danej usługi czy jest brana jakaś zaliczka początkowa i czy to trudności sprawia może jakies informacje na ten temat ktoś posiada jak to działa i egzystuje;)
Wszystko zależy od tego jak się umówisz z klientem. Można kasować z góry przed złożeniem wniosku, po opublikowaniu listy rankingowej, po zrealizowaniu projektu i otrzymaniu dotacji albo w ratach. Im elastyczniejszy jesteś tym lepiej.
Aha rozumie a masz z tym styczność zajmujesz się takimi sprawami ??
Sprawdź w profilu. Masz tam też adres strony www.
Zainteresowałem się oglądnięciem profilu przy okazji zmodyfikowałem, i uzupełniłem swój i jestem miło zaskoczony że mam do czynienia z Fachowcem w tej dziedzinie jeśli chciałbym się dowiedzieć coś więcej na te tematy można liczyć na pomoc w tego typu zagadnieniach :) ??
zależy ;-)
Dokładniej od czego zalezy
Pewnie od tego, czy to będzie przysługa czy usługa. :)
Heh no tak no to na jaka pomoc można liczyc:)
Można liczyć na rady ale nie na know-how :-)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacje pośrednictwo zarobkowe": - SZKOLENIA BHP WNIOSKI POD DOTACJE UNIJNE POŚREDNICTWO PRACY - Migracje zarobkowe i ich konsekwencje - Automaty zarobkowe, bujaki - Dwie zarobkowe strony - MLM - sieć - duże możliwości zarobkowe
• Strona 1 z 1
|
|