|
Dotacje z PUP na usługi leśne (zrywka) |
Dotacje z PUP na usługi leśne (zrywka)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam, od kilku dni jestem zarejestrowany jako bezrobotny, chcialbym wystąpić o dotacje z PUP, mam w planie usługi leśne a dokladniej chodzi mi o zrywkę drewna, ponieważ mieszkam na terenie wiejskim gdzie w znacznym stopniu przeważają lasy. Chciałbym zakupic ciągnik rolniczy do wykonywania tej pracy. Obecnie mieszkam 30km od mojego stalego miejsca zamieszkania, na nowym miejscu zamieszkania jestem zameldowany tymczasowo do 2011r.i w tamtym miejscu zamieszkania zarejestrowałem się jako bezrobotny. Czy w związku z tym moge się ubiegac o dotacje z PUP w miejscu zameldowania tymczasowego bo tam jestem obecnie zarejestrowany jako bezrobotny czy musialbym się przerejestrować do urzedu pracy w miejscu stalego zameldowania? Firma miesciła by się w miejscu stałego zameldowania. Czy w ogóle mam szanse otrzymac dotacje na tego typu działalność? Jakie trzeba spelnic dodatkowe warunki oprocz tych zapisanych w regulaminie? Dodam że zatrudniłbym pracownika na 1/2 etatu która by tą prace wykonywał ponieważ ja nie posiadam prawo jazdy . Mam juz osobe ktora zlecałaby mi wykonywanie tych prac, mialbym zapewnioną prace przez minimum 1rok. Prosze o informacje wszystkie osoby ktore maja jakąś wiedze na ten temat, bede wdzieczny za pomoc! Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacje z PUP na usługi leśne (zrywka)": - dotacje unijne na usługi leśne - Usługi lesne - Kompleksowe usługi leśne - Usługi leśne - praca dla idei - Dotacje na usługi fotograficzne
• Strona 1 z 1
|
|