|
Dotacje z unii dla kogo? |
Dotacje z unii dla kogo?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
mam mikrofirmę transportową ,ale w tej chwili moje auto nie spełnia wymogów co do potrzeb transportowych-za małe-12europalet ,potrzebny mi większy na 16-18 europalet ale okazuje się że dla transportu nie przewiduje się dotacji ,to jak mam utrzymać siebie i rodzinę ,to czy mi jest potrzebna unia? wątpię.
Środki transportu nie są ujęte w Regionalnych Programach Operacyjnych bo nie jesteś w stanie udowodnić, że będziesz korzystać ze środka transportu w ramach jednego województwa, co było by sprzeczne z ideą lokalności.
Dostają je Ci którzy tworzą transport miejski itp.
Pozostaje PROW
co to jest i z czym to się je?
czyli dochodzę do wniosku ,że zostaje mi się zamknąć firmę gdyż PROW mnie nie obejmie,sprzedać samochód ,dokąd starczy pieniędzy żyć ,a potem iść pod most bo na kraj już liczyć nie można,takie są perspektywy dla maluczkich w tym ,,kochanym kraju że aż się rz..... chce;;
a więc dla tego ,który ma dużo daje się jeszcze więcej a temu kto nie ma nic zabiera się możliwość rozwoju ,jestem ciekaw skąd te tendencje spadkowe bezrobocia ,z Madagaskaru?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacje z unii dla kogo?": - Dotacje z Unii - Dotacje z PUP a Unii - Dotacje z Unii na Działalność - Dotacje z Unii na firmę - dotacje z unii a zakładanie firmy
• Strona 1 z 1
|
|