hmm no wlasnie tylko ze jak umotywowac ze potrzebny jest sklep z alkoholem ..
No chyba tylko ze Polak nie wielblad pic musi hehe
No na powaznie to naprawde mysle nad tym i nic madrego nie moge wymyslic moze ktos ma jakis pomysl?
|
Dotacje z Unii na Działalność |
|
Strona główna forum
‹ Banki, lokaty, kredyty, dotacje z UE
‹ Dotacje
Autor
Wiadomość
hmm no wlasnie tylko ze jak umotywowac ze potrzebny jest sklep z alkoholem ..
No chyba tylko ze Polak nie wielblad pic musi hehe No na powaznie to naprawde mysle nad tym i nic madrego nie moge wymyslic moze ktos ma jakis pomysl?
czy ktoś może wie kiedy ruszy PO 6.2 na slasku??
pisze do wupu ale ni jak odpowiedzi nie ma:/ z góry dzieki za pomoc.;]
Skoro ci nie odpowiadają, to zapewne sami jeszcze nie wiedzą, więc tym bardziej nier oczekuj że ktoś na forum będzie wiedział. Czekaj cierpliwie....
na swojej stronie napisali, ze w czerwcu-napisalem do nich maila w czerwcu - to mi odpisali ze w lipcu:/- napisalem ponownie 1 lipca i nic:(
mogliby chociaz odpisac z enie wiedza:
Czy wciąż będąc studentem jeśli w ciągu ostatniego roku pracowało się na umowę o prace to ma się szanse na środki z kapitału ludzkiego??
Witam, mam pytanie odnośnie dotacji. Proszę o szybką odpowiedź.
Razem z przyjacielem mamy zamiar założyć stronę internetową o .... np. niech będzie nieruchomościach. Chcemy aby UP sfinalizował nam stronę, która zrobi nam renomowana firma. Chcemy także pieniądze na rozreklamowanie serwisu i na utrzymaniu serwera, a także na wypozycjonowanie go. Powinniśmy się zmieścić w kwocie 25 tys. Czy jest możliwość o dostanie takiej kwoty na taki rodzaj działalności? Liczymy, że wykonanie całej strony to koszt max. 15 tys. Wypozycjonowanie na początku 3 tys. potem sami będziemy mieli na to, i reszta na rozreklamowanie - 4 tys. i reszta na serwer, czyli 3 tys. Pytanie. Możliwe to jest? Jeżeli ludzie dostają dotację na sklepy internetowe to czemu nie można dostać dotacji na stronę internetową o danej tematyce
PLANUJE OTWORZYC SKLEP MONOPOLOWY I TEZ BYL BYM WDZIECZNY ZA INFORMACJE CZY INSTNIEJE MOZLIWOSC OTRZYMANIA DOTACJI NA TEN CEL
DZIEKI
student III roku studiow dziennych - czy moge dostac jakąś dotacje na otwarcie zklepu ze sprzetem rtv agd - poza dotacja PO KL 6.2
JAK SADZICIE? CZY NA SKLEP MONOPOLOWY BARDZIEJ PRAWDOPODOBNE JEST ZE DOSTANE DOTACJE Z URZĘDU PRACY CZY Z UNII?
Z GÓRY DZIEKI,POZDR.
WUP w Katowicach oglosil wreszcie konkurs. PO KL 6.2. ;] - wup-katowice . pl
mam tylko pytanie: czytam te ich opisy- i .... ja myslałem ze oni dadza jakas liste " inkubatorów przedsiebiorczosci" - czyt. instytucji ktore pomoga mi wypelnic wniosek itp.. czy sie myliłem?? czy moze podali takie instytucje a ja jestem kiepsko zorientowany?? z gory dzieki wielkie za pomoc
Pomyliłeś się. Zerknij na temat o 6.2 PO KL.
już drukuje wszystki ezalaczniki -- ale nie widziałem tam listy instytucji ktore pomoga mi przez caly program przejsc:/
Gdybyś przeczytał to co Ci powiedziałem żebyś przeczytał to zaoszczędziłabyś czas, nerwy i kasę. Po co to drukujesz? To nie są informacje dla Ciebie.
jak mozesz to napisz mi prosze gdzie moge znalesc ta liste instytucji - bo ja sie juz w tym gubie:/
Po raz 3 (i ostatni):
PRZECZYTAJ WĄTEK O DZIAŁANIU 6.2 PO KL.
|
|