Poszukuję stałych odbiorców drewna kominkowego w Niemczech, Danii i innych krajach UE.
Drewno cięte i łupane za pomocą kombajnu do produkcji drewna.
Możliwość dostosowania długości szczap oraz sposobu pakowania do wymagań klienta.
|
Drewno kominkowe współpraca |
Drewno kominkowe współpraca
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Poszukuję stałych odbiorców drewna kominkowego w Niemczech, Danii i innych krajach UE.
Drewno cięte i łupane za pomocą kombajnu do produkcji drewna. Możliwość dostosowania długości szczap oraz sposobu pakowania do wymagań klienta.
Jestem zaintresowany odbiorem (zakupem) drewna kominkowego. Dostawca powinien być w stanie zapenić dostawę sukcesywną 2-3 w miesiącu , drewno powino być cięte-łupane i pakowane na paletach. Rodzaj drzewa buk, dąb. Dokumenty potwierdzajace pochodzenia drewna oraz niezbędną dokumentację na temat wilgotnosci. Interesują mnie poważne oferty do Danii . Jeżeli potrafisz spełnić powyżze wymagania kieruj ofertę cenową na e-maila.
Witam
potrzebuje drewna kominkowego ciete na 50 cm lupane na palecie prosze o oferte>> pabllo86@o2.pl
Witam
potrzebuje drewna kominkowego ciete na 50 cm lupane na palecie prosze o oferte>> pabllo86@o2.pl
Witam, jestem zainteresowany odbiorem drewna. Nie wiem czy jest ta oferta jeszcze aktualna. Prosze o kontakt, E-mail lub telefon. Tel:0049 177 2052059
Pozdrawiam, T. J
Witam proszę o szczegóły na PRIV , jestem zainteresowany drewnem z dostawami na tern Irlandii, Pozdrawiam.
Witam
Jestem producentem drewna kominkowego. Posiadam stałe źródło surowca.Jestem w stanie wyprodukować 100-120 MP drewna kominkowego miesięcznie. Oferuję drewno pakowane w skrzyniopalety, system dużych worków o pojemności 1MP lub worki raszlowe. Proszę o informacje dotyczące rodzaju drewna oraz oferowanej ceny a ja odniosę się do Państwa propozycji.
Witam,
proponuję sprzedaż na terenie Skandynawii, proszę o kontakt na PW.
Poszukuje dostawcow drewna kominkowego, teren Austrii i Niemiec .Kazdy rodzaj, poukladany metr szescienny na paletach , koszach albo itp.Warunekiem ozladunek po stronie dostawcy.NAPISZ
Jak kolega powyżej,ja również poszukuje stałych odbiorców drewna kominkowego.
Moja moc przerobowa to około 150 mp miesięcznie. Wystawiam faktury Vat. Zainteresowanych prosze o kontakt pod nr.tel.609-059-231 lub na priw. Pozdrawiam-Andrzej.
Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję odbiorców drewna kominkowego. Jestem w stanie wyprodukować duże ilości drewna. Interesowała by mnie stała współpraca. W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt na priw.
pozdrawiam
Witam posiadam ogromne ilości drewna typu Dąb/ Czerwony Dąb własny samochód do transportu mogę dostarczyć drewno w każdy zakątek europy zapewniam stałą dostawę tnę na dowolną długość pakuje jak kto sobie życzy
sayo300
Ile za m3 dębu na terenie Polski?
Jestem zainteresowany kupnem drzewa kominkowego w duzych ilosciach do jednego z krajow UE, z transportem lub nie. Platnosc gotowka. Priv.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Drewno kominkowe współpraca": - Drewno kominkowe - Drewno kominkowe - DREWNO KOMINKOWE - Drewno kominkowe - DREWNO KOMINKOWE!!!
• Strona 1 z 1
|
|