|
Duza ilosc faktur |
Duza ilosc faktur
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam. Chce otworzyc wlasna dzialalnosc ktora bedzie obracac wieloma sprzedazami ok 300 faktur miesiecznie. Koszt utrzymania pelnej ksiegowosci przy takiej ilosci to ok. 3000zl. W jakiej formie moge sie rozliczac z US, a na tyle prostym by sam podolac ksiegowaniu tych faktur i wyliczania platnosci. Istnieja takze jakies programy do prowadzenia e-ksiegowosci, ale czy sa one tego warte?
gdzie mieszkasz, jeśli Warszwwa lub okolice to chętnie poprowadzę księgowość Licencja Ministerstwa, za mniejsze pieniądze niż podałeś. w razie czego pisz: biuro małpa ks . grafia . pl
Skąd taka kwota (3000 PLN) ?? No i dlaczego pełna księgowość przy DG ??
Jakby co, to... zapraszam do biura. :)
Wiesz co ja bym sie nie bawił z e-księgowością. Operuję trochę większą liczbą faktur niż ty (ok 400 m-c) i skończyłem z tym przenosząc sie do CKD Hetman w Warszawie. Rozliczają mi za dużo mniej niż 3000zł, a poza tym ja realizuję swoje inwestycje przy wsparciu środków unijnych i przy tym mi też skutecznie pomagają. No i co ważniejsze - w biurze sie zawsze możesz poradzić czy zapytać o coś, a 3-księgowość ci tej szansy nie da;/.
Mam nadzieje, że choć troche pomogłem:-) pzdr
Witam forumowiczów!
Nie wiem jak wy ale dla mnie ręczne wystawienie faktury to jakiś koszmar - przeliczanie to moja gorsza strona- ale znalazłam sposób i na to Lefthand e-Faktura. Firma daje nawet 60 dni darmowego testowania programu. Jeśli ktoś z was ma jakieś inne pozytywne doświadczenia z tego typu programami chętnie poczytam i przetestuję przed zakupieniem programu.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Duza ilosc faktur": - HURTOWA ILOSC BLUZ ROBOCZYCH SZTUKA 6ZL DUZA ILOSC OKAZJA - Sprzedam dużą ilośc łozysk - Sprzedam dużą ilośc asortymentu pończoszniczego - Kupie dużą ilość ciuchów używanych - sprzedam cukier bardzo dużą ilość
• Strona 1 z 1
|
|