Jestem właścicielem firmy w UK która już działa i w ciągu 2tyg. zrobiła więcej niż niektóre mniejsze firmy w ciągu kilku lat istnienia (które mają zasięg tylko lokalny, osiągnąłem więcej gdyż planuję by firma była jednym z głównych graczy w UK w branży).
Firma nie ma wielu przeszkód przed sobą, jedyne to są dość duże koszty rozruchu na skalę UK (już wstępnie ruszyło pozycjonowanie) ok. 90-100tys GBP w pierwszym roku (pracownicy, biuro, koszty prowadzenia biura i biznesu, reklamy (na tyle skutecznej że w ciągu roku będzie równie konkurencyjni dla klientów) (reklama będzie prowadzona w PL z racji braku firm potrafiących zrobić to co mój biznes potrafi i co jest głównym aututem).
Biznes w ciągu 1 roku ma przynosić 3-4% (w stosunku do głównej dziesiątki konkurencji) zysku, kwota rzędu 275tys. GBP w 6 miesiącu działalności (30% inwestycji musi być wykonanej w ciągu pierwszych 4 miesięcy), pod koniec 3 roku działalności dochód sięgać rocznie ma ok. 1,1mln funtów miesięcznie (założenie to zdobycie 12% rynku), rocznie ok. 13,2mln funtów z tego ok. 6.5mln funtów zysku rocznie...
Poszukuję osób z dużym zasobem gotówki, w zamian oferuję 50% udziałów (przekształcenie w spółkę z.o.o (tutaj LTD.)).
Poważnie porozmawiać możemy po wcześniejszym umówieniu się w Edinburghu lub Glasgow, zaręczam że będzie to interes życia, doskonale sprawdziłem rynek i już obecnie mój biznes jest lepszy wg. Google Analitycs od 10-50% lepszy od innych stron (wg. benchmark z Google Analitycs), pierwszy miesiąc działalności to ponad 700 ludzi zainteresowanych usługami jakie będzie oferować naszym klientom na których będziemy zarabiać, ponad 20tys odsłon, 5tys odwiedzin, ponad 5min śr. czas, 25% odrzuceń i wiele wiele innych obiecujących prognoz na przyszłość.
Z racji tego że wkrótce o stronie usłyszy całe UK i pewne inwestycje muszą zostać dokonane w najbliższych kilku miesiącach poszukiwania mają charakter pilny (wkrótce będe zmuszony szukać w UK inwestora, a jak doskonale każdy rozumie lepiej mieć polskiego wspólnika ;)).
Telefon +44 (0) 7533850918 lub +44 (0) 845 241 8702, dodam że telefon podaje w celu umówienia się na spotkanie, (obecność w UK jest obowiązkowa by dopełnić formalności w urzędzie, więc myślę że i spotkanie ze mną nie będzie większym problemem, gwarantuję się będziesz dziękował Bogu za tą okazję).
Moje imię Mirek.
P.S.
Poszukuję również nazw inwestorów jak MCI Management SA które mogłoby być zainteresowane zainwestowanie w bardzo obiecujący biznes.