Witam , obecnie pracuje na umowe o prace lecz z kazdym dniem obecne zajęcie mnie coraz bardziej denerwuje i codziennie próbuje coś wymeślec aby zacząć zarabiać po prze własną DG.
Prosze wszystkich pomoc w formie stosownych komentarzy co do mojej wypowiedzi
A więc mam 2 pomysły które w mojej głowie siedzą juz od dłuższego czasu lecz ciągle nie mogę się odważyć na ich realizacje :
Pierwszy to odział banku , mam doświadczenie w bankowości i obecnie tez pracuje w banku i chcę wejść we franczyze z Getin Bankiem bądz Polbankiem z naciskiem na pierwszy ze względu na niższy koszt rozpoczęcia.
Drugi zaś to firma odziezowa która działała by w internecie początkowo allegro potem własna strona była by to odzież młodzieżowa skierowana do osób ceniących bardzo dobrą jakość i wyróżnianie się z tłumu setek nudnych markowych ciuchów , chodzi mi o styl bling bling jaki widujemy na amerykańskich teledyskach czarnoskurych raperów i ich "babes"
Chciałbym abyście nakierowli mnie w którym kierunku lepiej się kierowac i dopracowywac biznes plan.
Jeśli chodzi o bank to niewiem ile można zarobić na takiej działalności wiem ze koszty bedą duze i kreowac się bedą na poziomie ok 8-10 tys zł a niewiem ile musiałbym sprzedac kredytów aby wygenerować przychod rzędu 15tys. W punkcie w którym obecnie pracuje sprzedajemy ok 150 tys średnio miesięcznie gdzie marka jest słabo rozpoznawalna a punkt zupełnie niewidoczny na uboczu, więc mysle ze realny wynik do osiągniecia prze ze mnie to 150tysx2.Miasto w którym chciałbym działać to ok 40-50 tys ludności z dość dużą konkurencją.
A firma odziezowa to od dawna moje marzenie sprawiało by mi to ogromną radość z tym że nie wiem czy na sklepie w internecie da się sprzedac dużo ciuchów które przecież trzeba przymierzyć a po za tym nie mam doświadczenia zw szyciem i koszystał bym z usług podwykonawców bo na maszyny mnie nie stać co pewnie odbiło by się na cenach
Pozdrawiam wszystkich i prosz eo jak najwięcej szczerych i pomocnych wypowiedzi