Pomysł zakładający przychody na poziomie 10% po okresie miesiąca, 50% po okresie półrocznym do 100% i więcej po okresie roku.
Branża dyskoteki.
Jestem w stałym kontakcie z przedstawicielami największych polskich browarów takich jak "Grupa Żywiec S.A" , Carlsberg, Kompania piwowarska... oraz alkoholi "mocnych".
Z którymi w ramach współpracy otrzymuję firmowe stoliki wraz z kanapami oraz "krzeselkami barowymi, firmowe kufle i kieliszki...
Posiadam ekipe DJ-ów o różnej tematyce muzycznej głownie elektro, trance, house , hardstyle oraz black music...
Jestem już w posiadaniu odp sprzętu [ konsole, komputery, dmx-y, lasery oraz oswietlenie nawet naglosnienie 4 potezne glosniki wraz z woofrem ktory spokojnie obslużą dyskoteke oraz wzmacniacze z kolektorami pasm... nawet posiadam juz laser ktorego brakuje nie jednej dyskotece a jak juz go posiadaja to maja strasznie slabe...tak że wyposażenie od strony technicznej jest niemalze 100%owe... ] wiadomo będzie trzeba dokupić jeszcze pare rzeczy ...
Sam mam już doświadczenie jako dj prowadzący imprezy.
Wiem czego brakuje "naszemu miastu". ponieważ na dobra sprawe dyskoteki tutaj poprostu nie ma.
Lokalizacja obiektu swietna niedaleko lbrzymich pasm "osiedli" ktore sie ciągną kilometrami... wiec przychod z samych osiedli bylby 100% dodac do tego ludzi z miasta... ktorzy chcą czegoś wiecej niz pub czy maly klub...
Dyskoteka byla by wyposazona w system monitoringu oraz w grupe ochroniarzy ktorzy wiedzą o co chodzi w pilnowaniu takich obiektow...
Sam obiekt jest nowy idealnie nadajacy sie pod dyskoteke , kwestia dostosowania wnetrza do wymogow klubu... 2 poziomy...
Wynajem tego lokalu to kwota okolo 10.000 zł miesięcznie na co mnie niestety nie stac zwł ze do kosztów samego wynajmu dochodzi remont obiektu pod wymogi klubu co już dla mnie jest niestety nieosiągalne...
wstepne koszta inwestycji to kwota 100.000-150.000
Jest to wg mnie pewny biznes... osoby zainteresowane prosze o kontakt po więcej szczegółów.
pozdrawiam Marcin