|
Dystrybucja w PL napoju energetycznego zza granicy! - strona 2 |
Dystrybucja w PL napoju energetycznego zza granicy!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Rocca 3r jeżeli jesteś zainteresowany napojami energetycznymi chętnie wymienię się doświadczeniem i myślę że kilkoma tematami moge Ci pomóc ponieważ zajmuję się dystrybucją własnie tego produktu. Jeżeli uznasz ze warto wspólnie połączyć siły szanse powodzenia rosną :) pozdrawiam.
poszukuje bezskutecznie firmy ktora wykonalaby energetizer w puszcze z moim nadrukiem w malej ilosci (500-1000szt) do celow marketingowych. jedyne co znalazlem to jakas smieszna aukcja na allegro w cenie okolo 5zl/puszke
Jesli juz macie doswiadczenia w tym temacie to prosze o kontakt. Mieszkam w US i jestem na etapie opracowywania formuly energy drink. Bede potrzebowala importera/dystrybuor w Polsce.
Witam!Jestem poważnie zainteresowany współpracą w celu wprowadzenia na rynek nowego napoju energetycznego!Rynek jest bardzo chłonny!Prosze o kontakt Marcin 504-969-968
ja jestem bezposrednim importerem guarany
to jest dużo lepsze niz ten napoj gdyż w pełni naturalne a nie pełna puszka konserwantów Zainteresowanych zapraszam do współpracy Pozdrawiam
Co myślicie o napoju energetyzującym Cocaine Stimulation?
jest sprzedaż interntowa pod adresem cocaine com pl. pozdr
Zapraszam do zapoznania sie z nowym napojem energetycznym Gold Dubai energy Drink - chętnie odpowiem na pytania
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dystrybucja w PL napoju energetycznego zza granicy! - strona 2": - Dystrybucja napoju energetycznego - Import napoju - Produkcja napoju. - Produkcja własnego napoju - Zawartosc alkoholu w napoju kawowym
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|