|
Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJE - strona 9 |
Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJEBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Proszę również o odpowiedź w tej sprawie na PW
Witam,
Szukam dystrybutorów zabawek,leżaczków FISHER PRICE w dobrych cenach. Interesuje mnie stała współpraca. oferty proszę o przesłanie na priv.
WitaM
Jesteśmy bezpośrednim importerem i dystrybutorem zabawek Fisher Price, little tikes. Zabawki polskojęzyczne, karuzelki,leżaczki itd... Do współpracy zapraszamy hurtownie, sklepy stacjonarne jak i internetowe. Atrakcyjne ceny, dostepne bardzo duże ilości towarów. Prosze o wiadomość na priv z wiadomością : * Jakie towary Państwa interesują * Jakie ilości * Jaką sprzedaż Państwo prowadzą - hurtownia/sklep stacjonarny/sklep internetowy/allegro * Prosze podac maila Tylko poważne oferty! prosze o podanie emaila bo jestem nowym uzytkownikiem in ie moge pisać na priv lub kontakt pod nr tel 513183854
jestem zainteresowana ale nie moge pisac na priv bo jedtem nowym uzytkownikiem prosze o padanie emaila lub kontakt pod nr tel 513183854
proszę o kontakt bo jestem zainteresowana ofertą a jestem nowym uzytkownikiem i nie moge pisać na priv
Witam,
Szukam dystrybutorów zabawek,leżaczków FISHER PRICE w dobrych cenach. Interesuje mnie stała współpraca. oferty proszę o przesłanie na priv. ew. na meila dandekmalpkao2kropkapl
proszę o kontakt bo jestem zainteresowany ofertą a jestem nowym uzytkownikiem i nie moge pisać na priv
Jeśli aktualne proszę o informację na priv. sam nie mogę napisac bo jestem nowym użytkownikiem
wszystko jest fanie tylko nie wiem po co niektórzy ogłaszają się że są dystrybutorami mogą pomóc jak nawet pisząc do nich na priv nie raczą odpowiedzieć mam cię gdzieś chodzi o e... i n... nie wiem co jest powodem takiego traktowania wystarczy napisać nie jestem zainteresowany i tyle każdy by zrozumiał a nie czekasz człowieku miesiącami i nic
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJE - strona 9": - POSZUKUJE ZABAWEK FISHER PRICE - import zabawek FISHER PRICE - szukam dostawców zabawek firmy fisher price, chicco itm. - Szykam dystrybutora zabawek Fisher Price - duże ilości - Szukam dostawców zabawek Fisher Price Vtech i podobnych.
|
|