Witam,
Posiadam zabawki Fisher Price w atrakcyjnych cenach - mogę dysponować dowolną ilością. Dodatkowe informacje na priv.
Zapraszam do kontaktu.
|
Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJE - strona 7 |
Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJEBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam,
Posiadam zabawki Fisher Price w atrakcyjnych cenach - mogę dysponować dowolną ilością. Dodatkowe informacje na priv. Zapraszam do kontaktu.
Czekam na propozycje pisałem na privie!
również poproszę o propozycję
SPRZEDAM ZABAWKI FISHER PRICE POLSKO-JEZYCZNE W BARDZO DOBRYCH CENACH - TYLKO HURTOWE ILOSCI.
CHETNYCH PROSZE O KONTAKT NA PRIV.
Jestem zainteresowany markowymi zabawkami w ilościach hurtowych
Witam, jesteśmy importerami odzieży dla dzieci i niemowląt. Adres hurtowni internetowej na email.
W ofercie body, śpiochy, pajace, dresy, kombinezony i inne artykuły. Zamówienia na dowolną kwotę !!! Ceny hurtowe: śpiochy 11,00 pln ( organic cotton ) spodnie dresowe dzieciece 9,00 pln body długi rekaw 6,80 pln dresy dzieciece 20,00 pln kombinezon niemowlęcy 35,00 pln kombinezon dzieciecy zimowy 45,00 pln body krótki rękaw 5,50 sliniak 1,20 pln Teddy Trade
Witam,
szukam dystrybutorów zabawek FISHER PRICE. Interesuje mnie stała współpraca. oferty proszę o przesłanie na priv
Witam
Szukam dostawców Fisher Price. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Witam,
szukam dostawcow zabawek fisher price. Prosze o kontakt. Pozdrawiam
Witam
Jestem zainteresowany nawiązaniem kontaktów handlowych z dystrbutorami i importerami zabawek dzieciących znanych, wiodących na polskim rynku marek. Proszę o informacje na ten temat z konkretnymi ofertami na priv.
Poszukuję dystrybutorów markowych zabawek w niskich cenach.
Proszę o kontakt na priv
Ja też szukam dystrybutorów w/w firm tylko ilości hurtowe!!! tel.606-907-864
Szukam dostawców ubrań i zabawek dziecięcych. Propozycję proszę kierować na pw
Witam
Widzę że jest kilka osób zainteresowanych tym towarem odpowiem wam lada dzień bo na 90% bedę miał dostęp do tego typu rzeczy myślę że w dobrych cenach... Nie wiem jak to wygląda cenowo w hurtowniach bo to nie moja branża ale zobaczymy... Odezwę sie jak tylko będę coś wiedział...
Witam.
Ja również poszukuję bezpośrednich importerów Fisher Price, Little Tikes, Playskool, i innych firm. Proszę o kontakt mailowy szmit5MAŁPAo2KROPKApl, szmitkowskipMAŁPAgmailKROPKAcom lub telefoniczny 668077072. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJE - strona 7": - POSZUKUJE ZABAWEK FISHER PRICE - import zabawek FISHER PRICE - szukam dostawców zabawek firmy fisher price, chicco itm. - Szykam dystrybutora zabawek Fisher Price - duże ilości - Szukam dostawców zabawek Fisher Price Vtech i podobnych.
|
|