Witam
Poszukuję dystrybutorów zabawek Fisher Price, Little Tikes, oraz innych ciekawych. Mogą być to dystrybutorzy w polsce jak i za granicą. Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt proszę pisac na priv !
Pozdrawiam
|
Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJE |
Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJEBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam
Poszukuję dystrybutorów zabawek Fisher Price, Little Tikes, oraz innych ciekawych. Mogą być to dystrybutorzy w polsce jak i za granicą. Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt proszę pisac na priv ! Pozdrawiam
Jaka suma na poczatek na pierwszy zakup??Ile chcesz zainwestowac w towar???
Napisz na priv
rowniez jestem zainteresowana markami fisher price i inne w dobrej cenie prosze o kontakt agnes4222 malpa vp kropka pl
Proszę o kontakt w tej samej sprawie najlepiej importerów.
Witam. A nie lepiej samemu importowac?Wiekszy zarobek. Pozdrawiam
Witam !tez jestem zainteresowany tymi markami .
prosze o kontakt na maila:kojak130682[malpka]wp[kropka]pl
Witam
Również poszukuję dystrybutorów, importerów zabawek Fisher Price, Little Tikes, Playskool.Proszę o kontakt na priv !
Witam,
Również jestem zainteresowany kontaktem do dystrybutorów takich zabawek. Proszę o informację na PRIV
ja również poszukuję dystrybutorów i importerów zabawek firmowych ,tj.fisher price ,little tikes i innych.proszę o info na priv.
Rowniez jestem zainteresowany importem zabawek.
Lub kontaktem z bezposrednim importerem
I ja też - proszę o ofertę na PRIV
Witam,
poszukuje kontaktów z dystrybutorami i importerami zabawek znanych firm tj. Fisher Price. Jeśli ktoś posiada jakiś kontakt, proszę o wiadomość na priv. pozdrawiam.
Ja też bardzo proszę o jakieś informację - zależy mi na dobrych cenach - mam sporo na ten cel. najlepiej byłoby samodzielnie importować ale nie wiem jak się za to zabrać. Bardzo proszę o pomoc
Ja też bardzo proszę o jakieś informację - zależy mi na dobrych cenach - mam sporo na ten cel. najlepiej byłoby samodzielnie importować ale nie wiem jak się za to zabrać. Bardzo proszę o pomoc
Witam, jak w postach powyżej, poszukuję bezpośrednich importerów Fisher Price, Little Tikes, Playskool, Lego, prosze o kontakt na priv bb37 małpka tenbit"kropa" pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJE": - POSZUKUJE ZABAWEK FISHER PRICE - import zabawek FISHER PRICE - szukam dostawców zabawek firmy fisher price, chicco itm. - Szykam dystrybutora zabawek Fisher Price - duże ilości - Szukam dostawców zabawek Fisher Price Vtech i podobnych.
|
|