smarek napisał(a):Na pewno można mi co nieco zarzucić ale raczej nie to że nie wiem co mówię.
może zawsze wiesz co mówisz,
ale mówisz co chcesz i nie zawsze na temat
|
Dżemy i przetwory owocowe - strona 3 |
Dżemy i przetwory owocowe
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
może zawsze wiesz co mówisz, ale mówisz co chcesz i nie zawsze na temat
Mówię co chcę w tym sensie że zabieram głos wyłącznie w tematach w których posiadam pewien zasób wiedzy i doświadczenia i swoje wypowiedzi formułuje w oparciu o tą wiedzę i w zgodzie ze swoimi przekonaniami a nie pod presją że np. AMS9 mnie skrytykuje i obrazi.
smarek,
wracając do tematu, bo odbiegłeś daleko, moja propozycja odnośnie tzw "zdrowej żywności", idź na targ, tam gdzie sprzedają domowe wyroby, zamiast im ufać że przestrzegają higieny, poproś o adres miejsca gdzie to jest produkowane, jeżeli 1 na 100 taki adres Ci da, to znaczy że tam jest OK, sądzę że reszta Cię z placu pogoni albo ucieknie z obawy że jesteś np z sanepidu, inny przykład, temat oliwa z oliwek, forumowicz który ma 3k postów przyznał się do tego że chleb kupiony po 1,2zł sprzedawał po 12zł i był z tego dumny, Ty też byś był dumny że kupiłeś chleb za 12zł który można kupić za 1,2zł???
Widzę, że między kolegami wywiązała się dośc ostra kłótnia. "Smarek" ma racje to jest narazie tylko pomysł i dobrym pomysłem jest zatrudnienie kogoś do produkcji. Jeżeli chodzi o żywność targową to idealnym przykładem jest sprzedaż naszego miodu. Miód gryczany na targu sprzedajemy po 35 zł za słoik 1,3 kg, dla jednych to dużo, ale jeżeli ktoś nie jest pewny to możę kupić nasz miód w sklepie ekologicznym w Krk za 70 zl za taki słoik. Jeżeli wtedy AMS9 będziesz czuł się pewniej to nie ma problemu, można przepłacać. Masz oczywiście rację Polska to kraj kombinatorów i oszustów, ale i u nas ludzie coraz bardziej doceniają zdrową żywność.
ależ oczywiście, każdy by wolał zjeść w jogurcie truskawki a nie kiszenilę, proponuję Ci;
kiedyś liczył się człowiek, dziś bardziej liczy się pieniądz, więc czemu nie wydać na swoje potrzeby zarobionych pieniędzy, tylko wydać na "mydło", żeby zdrowa żywność była bardziej zdrowa a nie z bakteriami z brudnych rąk
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dżemy i przetwory owocowe - strona 3": - Przetwory owocowe ekologiczne - Nawiąże współprace przetwory owocowe Bio - przetwory owocowe musy, powidła, konfitury - Przetwory owocowe, gotowe dania, grzyby, marynaty - Dżemy Łowicz 280g 1,80zł Różne smaki ! wawa bydgoszcz
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|