Witam!
Mam działke na terenie wokół ktorego buduje sie wiele mieszkancow, jak zagospodarowac ten teren zeby pracowal na siebie a nie wkladac w niego zbyt duzych pieniedzy i czasu. Prosze o jakies propozycje.
|
Działka 120x20m |
Działka 120x20m
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam!
Mam działke na terenie wokół ktorego buduje sie wiele mieszkancow, jak zagospodarowac ten teren zeby pracowal na siebie a nie wkladac w niego zbyt duzych pieniedzy i czasu. Prosze o jakies propozycje.
Witam. Może pomyśl o placu zabaw dla dzieci, wszystko z bala,barek dla rodziców,zimą lodowisko-to tylko,przykład.pozd...
Myślałem poważnie nad płatnym placem zabaw a raczej Figlarnią pod zadaszeniem ale to zbyt droga inwestycja. Aktualnie mam pewien biznes na głowie którym sie zajmuje a ten teren chce po prostu zagospodarować żeby sam na siebie pracował bez większego wkładu mojej pracy.
Dziękuję jednak za zainteresowanie i czekam na inne pomysły.
good idea ;)
Daj ogłoszenie, może ktoś będzie zainteresowany dzierżawą tego terenu.
Hmm nie pomyślałem o tej dzierżawie ;> całkiem interesujacy pomysl musze wybadać temat. Jedyna opcja ktora odpada to sprzedaż działki.
Macie moze jeszcze jakies propozycje pomysly ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Działka 120x20m": - Działka - Działka - VAT i działka budowlana - Działka w POD - jak ją wykupić i za ile.... - Działka budowlana
• Strona 1 z 1
|
|