|
Działka 70 arów przy drodze krajowej |
Działka 70 arów przy drodze krajowej
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam działkę ponad 70 arów przy drodze krajowej i myślę co tu otworzyć. Myślałem nad zajazdem dla tirów z dobrym jedzeniem albo nad myjnią bezdotykową. Co myślicie
Zależy jakie to też będzie jedzenie, bo niekiedy (przy otwieraniu tego typu działalności gospodarczej) są tak absurdalne przepisy, że ciężko się do nich dostosować.
U nas sąsiad zainwestował w... dom publiczny (serio, nie wiem jakie on ma znajomości, że jeszcze tego przybytku nie zamknęli). Nie sugeruję tutaj oczywiście takiej formy inwestycji. Myślę, że taka myjnia byłaby fajnym wyjściem, ale zależy też to od tego, jak daleko jest podobny obiekt
Zalezy czy ta trasa jest przy wyjezdzie, wjezdzie do jakiegos duzego miasta. Jesli tak mozna by pomyslec nad otwarciem Domu weselnego( duzy wkład $, ale wtedy wiadomo ze sa zyski 100%)
myjnia na wyjezdzie z miasta nie ma szans. Takie myjnie jak erhle, karcher te myjnie sa utrzymywane przez miejscowych mieszkanców..np. jak ja był bym w trasie nie umył bym auta po drodze, wole umyc przed wyjazdem albo jesli juz dojade. ( moje sugestie) a taka myjnia to tez wydatek rzedu 600 tys. moze by szkółke? posadzic 4 000 choinek ( kupic mozna za ok. 1zł ) a po 6-7latach po 120zł sprzedac 120x4000= 480tys - koszta kupna 4tys woda nawozy w 20tys sie zamkniesz:) zysk 460 000zł :) pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Działka 70 arów przy drodze krajowej": - Działka nad jeziorem przy drodze krajowej - Działka na wsi 35ar przy drodze krajowej - Działka przy Krajowej Drodze A4 Kraków - Tarnów - Zajazd przy drodze krajowej - Grunt przy drodze krajowej S1
• Strona 1 z 1
|
|