Mam dzialke rekreacyjna 1,48 ha chcialbym cos rozkrecic ale nie wiem co :(
Moze ma ktos jakis pomysl ... jak nie wymysle cos dobrego to chyba pozostanie
sprzedasz...ale w sumie tego nie chcialbym bo ceny ida w gore !!! Detale w linku!!!
|
Dzialka nad woda 30km pod szczecinem |
Dzialka nad woda 30km pod szczecinem
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam dzialke rekreacyjna 1,48 ha chcialbym cos rozkrecic ale nie wiem co :(
Moze ma ktos jakis pomysl ... jak nie wymysle cos dobrego to chyba pozostanie sprzedasz...ale w sumie tego nie chcialbym bo ceny ida w gore !!! Detale w linku!!!
Duża działka ale wąska. Myślałeś o jakimś ośrodku wypoczynkowym. Na początek możesz wstawić ze 2 domki i prowadzić pole campingowe. Poprzeglądaj strony miejscowości turystycznych. Zobacz Okuninka na Lubelszczyźnie wybieram sie tam jak będzie ładna pogoda, jak sie dowiadywałem pod koniec czerwca to tylko kilka miejsc było na sierpień. Co do domków to może przysługiwały by Ci jakieś dotacje unijne.
o tym tez juz myslalem ale to trzeba byc na miejscu bo tak to ci porozkradja i podpala! a ja mieszkam w braunschweigu :( to troche kilometrow jednak jest...moze to ktos by wzial w dzierzawe jakas?!
A może ktoś wykorzystuje sąsiednie działki pod turystykę to może by się zajął, tym bardziej ze działki są wąskie i długie wiec najlepiej było by popytać sąsiadów.
Sasiad jeden z Essen a drugi z berlina... panowie okolo 50-60lat
oni tam na ryby ognisko itd. wpadaja ... tam nie bedzie chyba nic z pola namiotowego albo czegos w tym stylu moze trzeba tez troche poczekac az sie tam cos rozkreci...dzieki za pomoc narazie
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dzialka nad woda 30km pod szczecinem": - Mam chłodnię, pomieszczenia, ziemię 30km pod Wawą, co robić? - Lokal/Magazyn 220m2 Biała Podlaska, 30km do Białorusi - dzialka, 50 000 - Woda nie Wóda - woda woda woda
• Strona 1 z 1
|
|