Witam, mam udział 1/3 w 3 działkach, w miejscowości Suchodół. Sprawa podziału jest rozpoczęta, i się toczy przed sądem w Grójcu. A więc:1. działka o powierzchni 0,83, mój udział w niej wynosi 0,276h, ma kształt prostokąta, i w ewidencji jest oznaczona, jako grunty leśne. Sąsiaduje z działkami budowlanymi.
2. działka o powierzchni 6,49 mój udział w niej wynosi 2,163, ma kształt prostokąta, i jest oznaczona, jako grunty leśne i orne,
3. działka o powierzchni 4,39 mój udział w niej wynosi 1,463 m kształt prostokąt, i jest oznaczona jako grunty orne.
Zdaję sobie sprawę, z tego że ciężko jest sprzedać udział w nieruchomości, nawet jeżeli sprawa podziału jest bliska rozwiązaniu dlatego jestem elastyczna w kwestii ceny. Jeżeli nie miałabym ciężkiej sytuacji finansowej nie sprzedawałabym tych działek, tylko poczekałabym, bo wiem że można na tym zarobić. Moja propozycja cenowa to 16 zł/m, czyli całość 600tys, w okolicy działki są sprzedawane za minimum 35zł/m, a działki odrolnione 100zł/m, więc osoba która zainwestuje na pewno w przeciągu kilku lat zarobi. Pozdrawiam i czekam na kontakt