|
Dzierżawa ziemi |
Dzierżawa ziemi
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Prawo
Autor
Wiadomość
Witam państwa mam kilka pytań do was.siostra moja posiada 2.8 hektara ziemi.ile moze mi wydzierzawic bym opłacał skladke krus??mam umowe juz sporzadzona i do umowy dołaczyc musze mape terenu z zaznaczonym przedmiotem dzierzawy.siostra posiade taka mapke i ma zaznaczone czarno na białym obszar jej gruntu.w skład jej gruntu wchodza łaki,lasy pola orne wszystko to razem złaczyc to wychodzi 2,8h.do jakich urzedow mam sie zglosic zebym mogl to wszystko pozałatwiac mogłby mi ktos to wytłumaczyc czarno na białem jakie urzedy mam zaliczyc i ile mniej wiecej bedzie mnie to kosztowało kto mi wytyczy ta czesc ktora bede dzierzawił??gdzie załatwic ta mapke??czy potrzebny bedzie geodeta??i na czas nieokreslony moge zaznaczyc w umowie ze chce dzierzawic czy musze wpisac na ile lat ze na 5lat czy na 10 czy 15lat chce jak najduzej wiec co napisac???prosze mi to krok po kroku wyjasnic jak dla dziecka.dziekuje i pozdrawiam was
nikt nic nie doradzi??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dzierżawa ziemi": - DZIERŻAWA ZIEMI - Dzierżawa ziemi na osiedlu? - Pierwokup ziemi a dzierżawa - Dzierżawa /Arenda / Ziemi na UKRAINIE. - Dzierżawa ziemi na Ukrainie ok.90zł /ha rocznie
• Strona 1 z 1
|
|