|
E-biznes w co warto wejsc |
E-biznes w co warto wejsc
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam , wydaje mi sie ze najlatwiejszym i najszybszym pomyslem na biznes jest "otworzenie" biznesu internetowego , co mogli byscie mi zaproponowac ? Co w e-biznesie wchodzi dopiero na rynek ? macie jakies pomysly ? czekam na konkretne odpowiedzi.
Po pierwsze jesli ktos wie co dopiero wchodzi na rynek to i tak Ci nie powie, bo albo sam skorzysta albo nie powie bo nie(coz taka Polska), a po drugie jesli myslisz ze to majszybszy sposob na pieniadze to chyba bedziesz zawiedziony,mozna zarobic ale jak w kazdym biznesie tak i tu potrzeba pieniedzy,czasu i umiejetnosci na rozkrecenie,to chyba taka kwintesencja robienia kasy w necie, dla wszystkich napaleńców myslacych ze zaplaca za strone i juz im z kazdej strony kasa wpłynie...teraz łatwa kasa jest tylko w Irlandii na zmywaku ;)
taa, ostatnio slyszalem, ze e-sądy ;)
A tak na powaznie, to: 1. nie ma ebiznesu, ktory wymyslisz i od razu odniesie Ci sukces (pomijam rodzynki w postaci nk), 2. kazdy biznes mozna w mniejszym czy wiekszym stopniu przeniesc do internetu, pytanie jest nastepujace: ,,jak przekonac ludzi do korzystania z Twojego rozwiazania'', a tu role gra juz reklama, marketing, wiele rozmow i przekonywanie ludzi ;) -- Pozdrawiam Jerry
Przeczytaj również posty podobne do tematu "E-biznes w co warto wejsc": - swiat bawełny - czy warto w to wejść? - Darmowe aliasy - czy warto w to wejść? - Czy warto wejść na VAT w moim przypadku - mam trochę oszczędności mogę wejść z kimś w biznes - Pomysł na biznes online- super domena+16000 wejść dziennie
• Strona 1 z 1
|
|