|
E-booki dla początkującego |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Tak jak w temacie, jestem początkujący i miałbym wielką prośbę. Otóż, czy mógł by mi ktos wysłać jakąs literature dla początkującyh na giełdzie w postaci e-booków na pocztę. Jak by ktoś mógł to matan007@poczta.fm .
mam giełda papierów wartościowych od podstaw wyjaśnione po ludzku jak chcesz to ci wyśle ?? autorem jest Marcin Krzywda ksiązka ( e book) wyjasnia podstawy bardzo streszczone ale wlasnie ta ksiazka zainspirowala mnie do dalszego dzialania jak ja chcesz to napisz
Komar Zenon --- Sztuka Spekulacji.pdf, Elder - Zawod - Inwestor Gieldowy.doc, Hull, John - Kontrakty terminowe i opcje - Wprowadzenie.pdf, Bernstein - Inwestor Jednosesyjny - Daytrading.pdf, Ritchie, John C. --- Analiza Fundamentalna.pdf, Arms Richard - Znaczenie Wolumenu.pdf, John J. Murphy - Analiza techniczna rynkow finansowych.pdf
jesli chcesz ktoras to napisz pozdr
Proszę o wysłanie powyższych e-booków na adres notimetopaly@vp.pl. Z góry dziękuje bo napewno bardzo mi się przydadzą
podałem zły adres w ostatnim poście, przez pośpiech. Wysyłajcie na notimetoplay@vp.pl
Witam badzo proszę o wysłanie tych tekstów na temat giełdy w postaci e-booków. Na maila sylwek.slazyk@wp.pl
Witam wszystkich bardzo bym prosił o te materiały na adres adam1989@poczta.onet.pl
|
|