|
E-sklep |
E-sklep
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
myślę o otwarciu e-sklepu - ile na to potrzebuję ( oprócz zakupu towaru ) ? chciałabym to zrobić dobrze, profesjonalnie to może nie bo na to brakuje mi doświadczenia, ale przynajmniej dobrze - liczę na kilka cennych uwag
Wejdź na stronę zlecenia.przez.net napisz co chcesz mieć w swoim sklepie i zobaczysz za ile Ci ktoś to wykona...uwierz, chętnych nie będzie brakowało...
problem z e-sklepem jest taki, że aby interes szedł, jego adres musi być dobrze wypromowany. co z tego, że będziesz mieć super ofertę i ceny, skoro nikt o tym nie będzie wiedział?
warto zapłacić komuś za wypozycjonowanie sklepu w google oraz samemu to robić (np za pomocą wtykania linku gdzie się da, bardzo dobre w tym jest youtube.com) warto też zamieścić kilka / - naście aukcji na allegro z zamieszczonym w nich linkiem do twojego sklepu. jest to w sumie zabronione przez allegro, ale w przypadku handelku na małą skalę nie czepiają się tego,a to działa. allegro jest szeroko znane i aukcje odwiedzają setki ludzi, setki twoich potencjalnych klientów. żeby nowo założony sklep internetowy miał taką odwiedzalność, o to bardzo ciężko.
Sprawdź również podobne tematy:
- Dopis do zakresu firmy - SKLEP + SKLEP INTERNETOWY
- Firma a sklep internetowy. Czy mogę założyć sklep - Więcej niż sklep internetowy. sklep life stylowy. - Dotacja z PUP na sklep internetowi i sklep na Allegro - Odstąpie prosperujacy sklep z ar dla dzieci plus e-sklep gra - Sklep spożywczy, sklep z firanami co otwierać? - Sklep od 2.99 badz sklep z wyrobami srebrnymi - Co lepsze - zwykły sklep czy sklep internetowy? - Sklep dziecięcy lub sklep z odzieżą używaną?? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|