|
Eksport do Szwecji |
Eksport do Szwecji
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
witam od paru miesięcy znajduję się w Szwedzkim Falun i ze względu na otaczające mnie zewsząd gigantyczne ceny zastanawiam się nad importem jakiegoś produktu i sprzedaży go (najlepiej drogą internetową). Myślałem o ubraniach, gdyż tutaj np. bluzy kosztują od 400zł do 1200 zł (sic!). Jeżeli macie jakiś pomysł na współpracę, to jestem otwarty na propozycje.
Witam
Proponuje nasze kinkiety
a nie myślałeś aby ktoś w pl kupował ci np w sklepie markowe ciuchy nowe i wysyłał w kartonach naliczając swoje marże i ty byś to sprzedawał ? tylko kwestia co z podatkiem nie mogą być z metkami jak na lewo a jak legalnie to podatki i zusy itd ;/
Uważam za dobry pomysł rajstopy damskie,jestem producentem lycra,microfibra kontakt pawszy100@wp.pl pozdrawiam
Mam drewno kominkowe dąb i pellet drzewny norma DIN
pozdrawiam
Grzegorz a jak tam wygląda sprawa cen kurtek skórzanych ?
Ceny dla rozmiaru XL : Skóra owcza (niższej klasy) - 100 euro Skóra owcza (wyższej klasy) - 130 euro Skóra krowia - 150 euro Portfele ceny od 7 do 10 euro w skórze kozia lub krowia. Torba aktówka 85 euro (skóra krowia).
Witam,
posiadam bardzo dobrej jakości odziez dziecieca firmy Cichlid. Ubranka sa rewelacyjne i mysle, ze zrobiłyby furrorę (oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu) na rynku szwedzkim. Moge wyslac zdjecia. Prosze tylko o maila pozdrawiam J.Lipska
Witam!
Od 7 lat specjalizuje sie w transporcie do i z krajów Skandynawskich(Szwecji i Norwegi rowniez tej wysokiej). Posiadam 15 zestawow w tym 5 typu MEGA. Jezeli ktos jest zainteresowany transportem produktow do lub ze Skandynawi zapraszam na priv
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Eksport do Szwecji": - Autka ze Szwecji - Sklep w Szwecji - Sklep w Szwecji - ANTYKI ZE SZWECJI - Firma w Szwecji
• Strona 1 z 1
|
|