Witam serdecznie!
Szukam odbiorców za granicą i w kraju grzybów takich jak pieczarka i boczniak.
interesuję mnie stała współpraca.
Jeśli możesz pomóc proszę o kontakt.
Czekam na priv
telefon: 783 540 550
|
|
(Eksport) Szukam odbiorców - boczniak, pieczarka |
(Eksport) Szukam odbiorców - boczniak, pieczarka
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie!
Szukam odbiorców za granicą i w kraju grzybów takich jak pieczarka i boczniak. interesuję mnie stała współpraca. Jeśli możesz pomóc proszę o kontakt. Czekam na priv telefon: 783 540 550
Witam,
Myśle właśnie o takiej działalności, zastanawiam się tylko jak jest ze sprzedaża. Czy udało Ci się znależć jakichś odbiorców? Mogłbyś napisać coś o eksporcie boczniaka? Czy są jakieś przepisy, wymogi sanitarne, atesty? Pozdrawiam
ja szukam odbiorców boczniaka z mazowieckiego...
witam serdecznie ja podobnie jak pan myślę o uprawie boczniaka a temat drążę od tyłu dlaczego łatwo jest coś wyprodukować trudniej sprzedać ale najgorsze jest to znaleźć odbiorcę co solidnie płaci i regularnie odbiera towar rozmawiałem już kilkakrotnie z osobami które napotkały różne problemy ze zbytem boczniaka i mam już jakieś pojęcie na ten temat.Zbyt to pierwszy problem drugi to jednak niebezpieczeństwo jakim jest pylenie boczniaka i choroby z tym związane tego problemu za często nie podejmuje się na forach i jak czytam wypowiedzi ludzi co zajmują się krótko lub zaczynają temat nikt nie pyta jakie są skutki pracy przy boczniaku tylko jaki zysk wygenerujemy z takiej uprawy.Mam propozycję dla ludzi zajmujących się uprawą boczniaka bądź chcących zacząć jego produkcję są organizacje zajmujące się szkoleniami unijnymi które mogłyby zorganizować taki kurs,szkolenie dla hodowców boczniaka zapewniając fachowców z tej dziedziny którzy fachowo przygotowaliby nas wszystkich do w/w problemu poza tym jest to okazja do tego aby spotkać się na takim kursie czy szkoleniu i wymienić sugestiami doświadczeniem w danej dziedzinie a może nawet wspólnie zacząć współpracę
Przeczytaj również posty podobne do tematu "(Eksport) Szukam odbiorców - boczniak, pieczarka": - Utrzymanie klimatu w hali PIECZARKA/BOCZNIAK - Eksport z USA - Szukam Odbiorcow w Polsce - Eksport na Ukrainę, Litwę szukam odbiorców - SZUKAM ODBIORCÓW STAREGO DREWNA,DESKA EKSPORT I POLSKA - Eksport - jake (NIE) znaleźć odbiorców - MASZ COŚ NA EKSPORT ??? JA ZNAJDE ODBIORCÓW !!!!
• Strona 1 z 1
|
|