Witam chciałbym się zorientować w eksporcie warzyw za granice.nie ważne gdzie poprostu jak ktoś eksportuje warzywa lub coś wie na ten temat np jak znależć odbiorców i jakie są ryzyka prosze pisać !!
Z góry dziękuje!
Pozdrawiam wszystkich
|
EKSPORT WARZYW |
EKSPORT WARZYW
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam chciałbym się zorientować w eksporcie warzyw za granice.nie ważne gdzie poprostu jak ktoś eksportuje warzywa lub coś wie na ten temat np jak znależć odbiorców i jakie są ryzyka prosze pisać !!
Z góry dziękuje! Pozdrawiam wszystkich
Czy naprawde nikt nic nie wie na ten temat???
Czesc zalezy co masz w ofercie, czy jestes producentem,jakie posiadasz ilosci i czy możesz sprzedawać za granice-certyfikaty.Wiecej na maila pozdrawiam Marzena marz11@op.pl
a jakie warzywa chciałabyś eksportować ( z jakiego regionu polski jesteś ) jeśli jesteś chcesz exportować warzywa to napisz na priv lub emal rmg7@o2.pl mam już 1 odbiorcę ale nie mam zabardzo towaru warzyw tu chodzi mi głównie o 1 warzywo i to selekcjonowane
odbiorca zapewnia zbyt raz na tydzień
Przeczytaj również posty podobne do tematu "EKSPORT WARZYW": - Eksport warzyw - Eksport warzyw do Rosji - eksport warzyw -duze ilości - Eksport Warzyw do niemiec NAJTANIEJ ! - warzyw i owoce
• Strona 1 z 1
|
|