|
Elektronika z Niemiec (laptopy, dyski twarde, ram) |
Elektronika z Niemiec (laptopy, dyski twarde, ram)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Ostatnio na giełdzie elektronicznej we Wrocławiu zauważyłem duży asortyment używanych laptopów (kilkuletnch), dysków twardych, pamięci ram (głównie sdram jak wiadomo w cenie). Sadząc po klawiaturach sprzęt pochodzi z Niemiec. Mieszkam niedaleko granicy wiec pomyślałem że mógłbym zacząć handlować takim sprzętem. Udało mi się już sprzedać na Allegro coś ze sprzętu kupionego właśnie na giełdzie. Sądzę że sprzedający te sprzęty na giełdzie muszą kupować to po cenach złomu. Z tego co wiem W Niemczech istnieje dużo centrów utylizacyjnych sprzęt elektroniczny. Czy ma ktoś namiary na takie centra. Czy można wykupić składowany tam sprzęt. A może ma ktoś namiary na jakieś magazyny z używanym sprzętem. Czy są w Niemczech odpowiedniki polskich giełd elektronicznych ( bo nie widziałem jak byłem)? Głównie interesuje mnie część wschodnia Niemiec (Berlin, Lipsk, Drezno)
napisz do mnie dam Ci lepsze ceny niż na tej giełdzie
daniel8888 wyślij mi swój cennik na priv ja również jestem zainteresowany współpracą
daniel8888, Prześlij mi swój asortyment z cenami na priv. Jestem zainteresowany współpracą.
JESTEM BAAAARDZO ZAINTERESOWANY ,PROSZĘ O INFO NA PRIV !!!!
Witam,tez jestem zainteresowany,prosze o wiecej info.
daniel8888 wyślij mi swoją ofertę na priv ja również jestem zainteresowany współpracą
Witam, ja również jestem zainteresowany współpracą. Proszę o listę sprzętu wraz cenami na priv
Mam dostęp do elektroniki z Niemiec. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
witam.Poprosze cennik na priv lub gg 5804882
BizConGop proszę o cennik i dokładniejsze informacje na pv pozdrawiam
Prosze o wszelkie info od wszystkich ktorzy maja dostep do elektroniki z niemiec.
witam poszukuje osob majacych dostep do elektroniki, podzespoły basowe sprzet komputerowy, sprzet powystawowy mp3 telefony aparaty
Rowniez jestem zainteresowany oferta, najbardziej mnie interesuja tanie laptopy i czesci do nich (dzialajace lub nadajace sie do naprawy).
Elektroniki za 10 € z przejęciem kosztów przesyłki nie mam. Proszę zapytać gwiazdora.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Elektronika z Niemiec (laptopy, dyski twarde, ram)": - Kupię dyski zewnętrzne i dyski twarde do komputerów - Dyski Twarde WD i Hitachi - SD, SSD, dyski twarde, pendrive - 10 palet, 2536 artykułów, twarde dyski,pamięci,Notebooks,TF - LAPTOPY i ELEKTRONIKA z USA (HURT, DETAL)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|