Jestem nowy na tym forum i mam pomysł na biznes internetowy na wzór ''nasza klasa'' , chodzi o stronke dla ludzi na emigracji czyli wszystkich tych co nie mieszkają w polsce ale za ganicą ale także tych co pracują tam i nie są na stale.
Stronka byłaby podzielona na strefy w której sie dana osoba znajduje. Emigranci mogli by wyszukiwać innych polaków z danego regionu kraju w którym sie znajdują wymieniać sie danymi i umawiać na wspólne spotkania tak żeby nie czuli sie samotnie w obcym kraju. Ponadto stronke można by wyposażyć w czat i ludzie np. z dublina siedzieli by se na swoim czacie a ludzie z chicago na swoim itp..
Uwagi:
-jest jedna strona emigranci ale jest to stronka zespołu muzycznego
-nie znalazłem ciekawych stron na ten temat jak ktoś znalazł to proszę o linka
- wydaje mi sie żeby strona miała sens istnienia trzeba zatrudnić do niej fachowców i wyłożyć sporo kasy na projekt i promocje w mediach
Co myślicie na temat mego pomysłu ?
Nie interesują mnie koszty jego stworzenia tylko opinie na temat dalszego rozwoju tego pomysł , istnienia podobnych poratli o tej tematyce i racji bytu.
Jak ktoś chce to może skorzystać z mego pomysłu i podzielić sie wiedzą i kasą :) jeżeli to wypali.
( jak umieścić grafikę koło nicka??? plz)