|
etechnika.pl i etechnika.com |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jak w temacie. Zastanawiam się czy stworzyć jakiś serwis tematyczny pod tymi domenami czy lepiej je sprzedać ??
Wiesz, no w serwis musisz zainwestować troszkę pracy i pieniędzy.
Jak masz inne źródło utrzymania, to je sprzedaj. Jak potrzebujesz zajęcia, to spróbuj coś z nich stworzyć. Może na początek vortal z informacjami na temat jakiś gadżetów, aparatów cyfrowych itp.. ogólnie nowoczesna technologia. Po prostu będziesz sobie dodawał tematyczne niusy.
Tak jak w którymś z postów napisał Efekt - wynajmnij je. To najlepsze wyjście z możliwych - stała kasa co miesiąc i domena zostaje Twoją własnością :cool:
Watpie zeby ktokolwiek chcial wynajac domene. Domeny sa zbyt tanie, wystarczy opracowac unikalna nazwe i tworzyc dobra marke wokol tej nazwy.
Jest to kwestia stworzenia odpowiedniego zapotrzebowania i dobrej rekamy. Według mnie nie powinno być problemów z wynajęciem tych domen.
Moim zdaniem właściciele domen bardzo często przeceniają wartośc swojej domeny. Myślę, że jeżeli chodzi o wynajem to nie znajdziesz chętngo. Równie dobrze może być ze sprzedażą. Tym bardziej że na te domeny chyba nie ma zbyt dużego popytu. Wolne są takie domeny jak portaltechnika w com i pl czy vtechnika też com i pl(V może być od vortal czy virtual). Także jeżeli chcesz zarobić musisz sam coś ciekawego stworzyć.
Pozdrawiam
zdecydowanie stwórz rodzaj swoistej sieci naprawczej jesli masz taką możliwość i umiejetności....ja bym mógł którąś od ciebie odkupic bo z moim kuzynem już nad tym myślałem aby coś takiego zrealizować...napisz na forum ile za nie byś chciał
|
|