|
Exclusiveclub.pl |
Exclusiveclub.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Mam pare pomyslow jak zagospodarowac domenke, ale.. poznal bym z checia wasze:)
Domena jest tyle warta, ile jej zarejestrowanie (30zł). Raczej przy takiej domenie musisz najpierw zbudować serwis aby ją wypromować.
Zgadzam sie z Toba, nie chodzi mi o jej sprzedaz, chodzi mi raczej o to co moge pod nia podciagnac - w jaki sposob moge ja zagospodarowac.. Pozdrawiam
Najpierw kupiłeś domene a dopiero póżniej zastanawiasz się nad jej zagospodarowaniem? Czy to aby na pewno odpowiednia kolejność?
Nie wiem czy odpowiednia czy nie - kupilem 3 z przedrostkami exclusive - jedna sprzedalem druga funkcjonuje a na ta nie mam pomyslu;)) Czy wszystko zawsze musi byc w odpowiednim porzadku?
Pewnie, że nie musi ale łatwiej jest wymyslić domene dla firmy niż firme dla domeny;]
Znajdz mi dobra wolna domene dla byle jakiej branzy;))
A podzielimy sie zyskami:P hehe - tak powaznie to nie wiem co jest latwiejsze;))
teraz jest tyle opcji tyle końcówek wystarczy że ktoś dopisze theexclusiveclub, thebestexclusiveclub
na prawdę łatwiej o do menę
Pobiłeś rekord forum. Wciąłeś się w rozmowę z przed 5.5 roku. Moje gratulacje. Osoby które brały udział w tej dyskusji, już dawno się pożenili ma ją po czwórce dzieci, a może żebrają na dworcu centralnym albo są w setce najbogatszych ludzi w Polsce. Mogą też przebywać na misji w Afganistanie, lub karmić dzieci w Etiopii., może są alkoholikami, a może występują w cyrku. Może ktoś z nich popełnił samobójstwo, a inny zginął lecąc szybowcem, może któryś jest ,,,, a inny kierowcą taksówki w Nowym Jorku. Ale na pewno nie uczestniczą już w tej dyskusji. Moje gratulacje:)
Faktycznie wiele się zmieniło :)
no suuuuper pomysł np można zarejestrować domenę http://www.dfjklvndefvojnefvoejnvervkmn ... jnvodka.pl i już masz domenę wartą miliony bo jest w niej coś co samo ma dużą wartość
A może zarejestruj domenę www.chopinvodkasmirnoffabsolutsobieskibolls.pl
Normalnie każda z firm, właścicieli znaku towarowego mogłaby zarzucić Ci czyn nieuczciwej konkurencji i na miękko Ci ją odebrać (wyprocesować), ale co w sytuacji jak w domenie są znaki zastrzeżone innych przedsiębiorstw? ;)
No domyślam się:) Przez 5 i pół roku musiało:)
Ta dyskusja pokazuje że temu forum potrzebne jest coś jeszcze: tematy starsze niż np 4 lata albo takie w których od 2-3 lat nie toczy się dyskusja powinny być usuwane.
Naprawdętak wiele się zmieniło? prze 5 lat duzo się zmienia w życiu zawodowym dla piętnastolatka. Dla dwudziestolatka już mniej. Dla trzydziestolatka już prawie nic się nie zmienia.
Ciekawe jak wiele osób piszących o swoich pomysłach na biznes cokolwiek z tego zrealizowało przez te 5 lat. Volltur - napisz co się zmieniło w Twoim biznesie przez te 5 lat :-) No i napisz jak zagospodarowałeś domenę exclusiveclub. Przez 5 lat jakoś przecież musiałeś. No chyba, że po prostu straciłeś kilkadziesiąt zł na rejestrację i opłatę za pierwszy rok :-) Mnie na przykład bardzo ciekawią dalsze historie opisywanych tutaj na forum pomysłów. Niestety prawie nikt nie dopisuje ciągu dalszego po dwóch, czy pięciu latach.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Exclusiveclub.pl":
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|