Chiny maja specjalny program zakupow w Europie na 20 mld euro. Mozesz skorzystac z tego programu wchodzac w nowa powstajaca firme export-import europa china
Calkapeter@hotmail.com
|
Export do chin |
Export do chin
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Chiny maja specjalny program zakupow w Europie na 20 mld euro. Mozesz skorzystac z tego programu wchodzac w nowa powstajaca firme export-import europa china
Calkapeter@hotmail.com
mam prośbę Piotrze
przestań .................szukam łagodnego słowa ale chyba słowo pierdzilic bedzie najwłasciwsze dałes ciała z koszulkami po 20zł w detalu , łokej , twoja broszka kazdemu sie zdazy narobic w majty viewtopic.php?p=105361 ale o wiecej nie pytaj ,, łocco hozzi " bo bedzie obciach mogę to wyjasnic na forum , jesli ci pasi a mnie sie bedzie chciało i nie po to aby zaspokoic twoja ciekawosc ,a po to aby narobic obciachu skoro tego nie robię to daj sobie spokój
masz 20 zl to ci przysle kazda marke
Piotr
kolejny raz rozmawiamy na dwa rozne tematy, koszulki sa rozne, tak jak hundai a cadillac, ale sam wiesz ze nie masz racji.
Jesli chodzi o program o ktorym mowie to poszukaj na internecie i znajziesz, a jesli ci pzreszkadzaa co pisze i ajk to nie czytaj. Jesli z kilei chesz mi pomoc to zapraszam do wspolpracy Piotr
rozumiem ze cie pogięło
zadaza się a niby dlaczego ,,rozumiesz ze chce ci pomóc? " a co ja jakas pomoc społeczna jestem ? a co do współpracy to po co te dyrdymały ? miałes szanse na współprace i tez dyrdymały opowiadałes wiec ponawiam : daj se siana dostałeś propozycję na która nawet nie próbowałes rozsadnie zareagowac wiec turlaj beret
co masz na mysli ze mi dales propozycje??
Kiedy? Powiedz moze jednak znajdziemy wspolny temat! Piotr
to raczej ty pomysl jest do ciebie jakis kontakt ? to jak ci mogłem dac propozycje ? dajesz tylko maila , to jak inaczej mogłem to zrobic ? tak trudno sie domysleć ? a zgadnij jaka była twoja reakcja ? śmieszna wiec dlaczego mamy dalej o czyms mysleć ? jak znam zycie to propozycji dostałes niewiele wiec poszukaj w emilach to zobaczysz co spłodziłes
dobra , żeby nie przedłuzac
żeby ci odświeżyć pamięć : dałem człowiekowi polecenie, aby nawiązał z tobą kontakt telefoniczny jak już się domyśliłeś wysłał ci to emalią bo inaczej się dało ale kazałem mu napisac krótko ( bez CV , życiorysu , listu motywacyjnego i zapytania handlowego ) wyłącznie prośba o kontakt bo interesów za pomoca gadu – gadu nie prowadzę żeby cie nie naciągać na koszty była prosba o kontakt skeypem ( tanio dla ciebie bo za darmo ) i co dostał ów człowiek wykonujący moje zalecenia ? zgadnij ? no opowiedz jaka dostał odpowiedz ? a taką żeby skorzystać ze skeypa ALE TO JA MAM ZADZWONIC NA PŁATNY NUMER DO CIEBIE to taki jestes kolega ? to ja ci chcę zaproponować tanio czyli za darmo a ty mi karzesz płacic ? ( i oczywiście nie chodzi o kasę ale o twój stosunek do petenta ) No bo ja przychodzę do ciebie po prośbie jak o petent po prośbie : weź moja kasę i zobacz co się da z nią zrobić ? Kup mi cos bo ja sam nie wiem jak to zrobić Chyba się nie rozumiemy To qrka , ja płace i nie rób mi łachy Chcesz mi cos sprzedać to nie mów mi : różni do mnie dzwonią to i ty możesz , ja sobie lubię pogadać ………….. ( nie watpię i to na mój koszt) Podsumowanie ,albo rezime jak uzbieram te 20zł o których pisałeś wcześniej to może się zdecyduje na jakąś odjazdową koszulkę może masz jakąś w misie albo zajączki moze nawiet i w misie i w zajączki jak szaleć to szaleć
przykro mi ze masz czas na pisanie tych tekstow, a nie masz na realny kontakt.
Jak bedziesz chcial to napisz calkapeter@hotmail.com o 20 zl nie chodzi ale jak sie uprzesz to zrobie ci w pajacyki?? Tak czy inaczej jestem tu i czekam na zmiane klimatu. Uwierz mi wiekszosc co dzwoni ma 500 zl600 zl i che zamowic na kredyt dlatego zapraszam do chin, jak wydasz na bilet to wiem ze jetes powazny klient. Mozesz sie obrazac, ja i tak tu bede Piotr
w pajacyki ?
chyba z twoim zdjeciem jak ci szkoda pieniedzy na telefon to jakie moge z toba robic biznesy ? i nie masz co załowac ja juz napisałem do ciebie teraz sie bujaj drugiej szansy nie bedzie
i wcale nie musisz wiedziec czy jestem powazny czy nie
to w koncu ja płace i nie widze w tym nic smiesznego ,mnie waszyngtony nie śmiesza chociaz ciesza smieszne jest natomiast twoje zachowanie , takie bardziej w te pajacyki miałes nawiazac kontakt i olałes a teraz mi mówisz dyrdymały ,,napisz " nawet jak bys był niezła laską to i tak bym sie zastanawiał czy warto bo po co mi blondyna i na odległośc
ŻADEN profesjonalny biznesmen nie ma bezpłatnego konta emailowego.Nie stać Cię na 100zł na rok ,a chcesz robić biznesy za milony złotych.Kolejny fourmowicz,jakich tu wielu...
Nie przesadzajmy z tymi mailami, ostatnio było twierdzenie, że żaden profesjonalny biznesmen nie ma telefonu na kartę a już na pewno w heja czy play. Sam też używam darmowych e-maili i nie widzę w tym nic złego.
Jeżeli ktoś robi interesy liczone w mln złotych ,to chyba śmieszną sprawą jest wykorzystanie telefonu na karte.No chyba,że ma czas codziennie doładowywać konto...
Oj nie jest tak, w czasie CBA i wszędobylskich podsłuchów anonimowość telefonu na kartę czy maila na otwartym koncie np. w USA jest rzeczą nieocenioną.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Export do chin": - Export do chin - EXPORT Hurtowy z Chin i Hong Kongu - Kontrola jakości towarów z Chin, import z Chin - Import z Chin Eksport do Chin - Export
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|