|
Export do USA |
Export do USA
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam chciałem exportować środki czystości do USA jakie dokumety są potrzebne i wymagania ??
O jakich środkach czystości mówisz? Żeby cokolwiek doradzić trzeba wiedzieć o jaki towar kaman.... czy to jest chemia DGR/ADR ?Na jakich warunkach dostawy ?
Co ty tam chcesz kolego eksportować siedzę w USA często i wiem że nasze srodki czystości a nasze to dwie różne bajki:) , Ich są 100 razy lepsze!!!
Witam
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć od czego mam zacząć i jak się przygotować do exportu towarów do USA. Zajmuję się exportem w dość dużej firmie kosmetycznej. Sprzedajemy kosmetyki tzw. kolorowe (pudry, tusze do rzęs, cienie do powiek, lakiery do paznokci). Na razie exportujemy nasze produkty do krajów eurpejskich. Bardzo bym chciała rozszerzyć działalność i wejść na rynek amerykański. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki. Dzięki
Witam,
Jezeli jest Pani nadal zainteresowana exportem towarow do USA to prosze o info, chetnie udzielimy wszystkich potrzebnych informacji, Pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Export do USA": - Export - Export - Export z UK - export z USA - Export z UK
• Strona 1 z 1
|
|