Zainteresowanych importem cegieł, żwiru i innych mat.bud. z Ukrainy proszę o kontakt:sklaus@o2
Pozdr
|
Export (import) towarow na UKRAINA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Zainteresowanych importem cegieł, żwiru i innych mat.bud. z Ukrainy proszę o kontakt:sklaus@o2
Pozdr
interesowało by mnie drzewo(opałowe) z ukrainy dąb brzoza jaka by była cena takiego drzewa (długosc kawałkow 120cm lub 240cm)
Szukam drewna - kazda ilosc - prosze o info na priv
Witam, Odpowiadam za dzial importu w duzej krakowskiej firmie , branza FMCG . Owoce warzywa , glownie cytrusy ale tez produkty krajowe Poszukuje odbiorców na towary w UA kontakt import@prominex.com.pl
Witam, masz może jakieś kontakty z branży motoryzacyjnej w UA?? Mianowicie chodzi mi np. o smarownice lub łożyska. Zobacz na moją ofertę import-eksport.pl i daj znać czy masz może jakieś kontakty na odbiorców? Oczywiście moglibyśmy nawiązać dobrą współpracę napisz na info@import-eksport.pl
pozdrawiam
Producent okien w Polsce. Prosze dac znac na emaila: goncia@gmail.com jezeli jest Pan/ Pani zainteresowana.
tarcica
Witam!
Jestem zainteresowany exportem butów, dywanów, art meblarskich oraz samochodów vanmike@poczta.onet.pl pozdrawiam
interesuje mnie impot tworzyw sztucznych takich jak polipropylen i polietylen .dop ma meila selonke_arek_c-u@o2.pl
witam,
Intersuje mnie nawiązanie kontaktów z zakresu exportów na UA, branża motoryzacyjna. Prosze więcej informacji na email: andrzej.karpowicz@knsltd.pl
witam nteresuje mnie zakup papierosuw z UK
interesuje mnie zakup papierosow z uk
mwwini@interia.eu prosze o kontakt
witam. jestem zainteresowana odzieza z UA. Kontakt: iwona.bilicka@chello.at
Pozdrawiam
Oferuje stal, pręty ... ilości hurtowe.
Działam również w branży poligraficznej, ulotki, plakaty, teczki i wiele innych.
|
|