Witam!
Mam szerokie znajomosci na UA, oczekuje ofert współpracy (praktycznie kazda branza)
|
Export (import) towarow na UKRAINA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam!
Mam szerokie znajomosci na UA, oczekuje ofert współpracy (praktycznie kazda branza)
jaki rejon Ua?jak cos to bylbym zainteresowany ciuchami z UA....
moj mail marcingrzegorczuk@o2.pl
Moze interesuje Cie export jablek na Uk. z tym ze teraz wprowadzili to clo 30% ale powinni zniesc je na jesieni.
Porownaj ceny- zarabiscie jest to oplacalne jesli ma sie odbiorce na Ukrainie. slawex7@op.pl
Możesz sie zorientować czy byłoby zainteresowanie zbiornikami na olej napędowy lub opałowy http://www.mcl.com.pl/sprzet_n.html
Witam, Obecnie poszukuję kontaktów za granicą Polski do sprzedaży i dystrybucji świec ozdobnych ( wysokiej jakości ) oraz upominków od największych producentów w Polsce. Szukam osoby/firmy dzięki której będę mógł rozszerzyć swoją działalność. Przy rozpoczęciu współpracy gwarantujemy wyłączność w danym Państwie. Obecnie działamy we Francji i zaopatrujemy największe markety. Idealnym kandydatem jest osoba/firma która ma rozległe kontakty ( bądź jest w stanie szybko zadziałać ). Gwarantuję wysokie zyski, gdyż możesz narzucić własne marże na towar i sprzedawać po konkurencyjnych cenach na lokalnych rynkach. Mogę wysłać zdjęcia naszych towarów na maila. Jeszcze raz podkreślę, że nasze towary są bardzo dobrej jakości i cieszą się dużym uznaniem we Francji. Oczekuję osoby, która poważnie podejdzie do tematu gdyż nam bardzo zależy na współpracy. Czekam na kontakt najlepiej mailowy na adres snookerman79@wp.pl pozdr
wiecej info na prv
Witam
poszukuję kontaktu na Ukrainie z możliwościami importu materiałów budowlanych. proszę o kontakt grocho1@wp.pl W Polsce mam dobre kontakty, załatwiony zbyt na cegłe, pustaki, cement, silkę w ilościach po kilkaset tysięcy sztuk 'na teraz'.... Pozdrawiam
W zwiazku z licznymi pytaniami o mat.budowlane na UA!!
Cegła po 1zł netto z dostawa w granicach woj.lubelskiego. Nad pustakami pracuje i dogaduje opłacalna cene. Reszta mat.bud napewno nie opłacalna! Dla zainteresowanych tel.509391573
Witam skoro masz kontakty w UA moja firma zainteresowana byłaby importem materiałów. Jakich? to nie ma znaczenie ważna jest cena i aby byla możliwość zbytu na polskim rynku. Chciałem zaznaczyć że nie jestem zainteresowany handlem detalicznym lecz masowim importem mogą być metale kolorowe, budowlanka czekam na informacje i zapraszam do współpracy. Zapraszam wszystkich do współpracy wszystkich. str firmy mas.com.pl
Przepraszam za źle merytorycznie napisanego posta powyżej (nie czytałem co pisze:))
witam.wiem ze na ukrainie ida bardzo ubrania urzywane badz z odzutow markowych firm takich jak gap,aborcrobie,puma ,levis.mam kontakt do takich ubran mieszkam w usa.jezeli jestes zainteresowany napisz podaje mail jasiofasola1@o2.pl mam na imie dorota
A czy jesteś zainteresowany imporetem na ukrainę wina bezpośrednio z winnicy?
|
|