Witam szukam odbiorcy za granicą na warzywa i owoce wysokiej jakości.W polsce dostaczam towar do marketów ,,Bomi"
Chciał bym spróbować na rynku zagranicznym.
Poważnie zainteresowanych zapraszam do współpracy :)
Pozdrawiam
|
Export - jak znaleść odbiorców - strona 8 |
Export - jak znaleść odbiorców
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam szukam odbiorcy za granicą na warzywa i owoce wysokiej jakości.W polsce dostaczam towar do marketów ,,Bomi"
Chciał bym spróbować na rynku zagranicznym. Poważnie zainteresowanych zapraszam do współpracy :) Pozdrawiam
Witam. Nie ma nikogo chętnego do współpracy ??
Nawiążę współpracę z importerem okularów przeciwsłonecznych oraz biżuterii drobnej co istnieje możliwość sprzedaży "ulicznej"
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt adrian52@autograf.pl lub gg 9778935
Sprowadzam dekoracje, meble, upominki, sztuke, materialy,etc. z krajów Azji Południowo-Wschodniej
Zainteresowanych współpracą proszę o kontakt na priv
probuje sie skontaktowac na wszystkie sposoby i nic??????? dostala Pani smsa?? wiadomosc na priv????
Witam. Mam do zaoferowania kwiaty cięte w exporcie z PL na Wschód ( i nie tylko).
Posiadam swój transport - chłodnie. Proszę o kontakt ewentualnych odbiorców.
Witam
Produkujemy wysokiej jakości okna PCV (profil niemiecki VEKA) na każdy wymiar. Zainteresowani jestesmy pozyskaniem partnerów do sprzedaży tych okien w europie. Czy ktoś bybłby zainteresowany ale jak najlepiej i gdzie znaleść takich ludzi, firmy? pzdr
Witam
Jestem przedstawicielem firmy produkującej wyroby z metalu... Poszukujemy odbiorców zagranicznych,partnerów handlowych,kontrahentów , osób, które posiadają kontakty najlepiej w dużych sieciach handlowych na całym świecie lub Europie ... Nasza oferta składa się z : -Świeczniki z kompozycją kwiatową -Świeczniki z kompozycją etniczną -Świeczniki metalowe ze szkłem -Podstawki pod świece -Wazoniki do kwiatów (szklano metalowe) -Świeczniki metalowe duże -Świeczniki okolicznościowe - Walentynki -Świeczniki okolicznościowe - Wielkanoc -Świeczniki okolicznościowe - Halloween -Świeczniki okolicznościowe - Boże Narodzenie Firma ma możliwości podjęcia kooperacji w zakresie: - Produkowania dowolnego kształtu elementów z drutu przeciąganego w zakresie od 2 do 7 mm - Lakierowania proszkowego elementów o maksymalnych wymiarach 1000 x 1200 x 1600 mm - Spawania w osłonie CO2 Posiadamy park maszynowy, w skład którego wchodzą: - Giętarka do drutu sterowana numerycznie - Lakiernia proszkowa - Spawarki - Zgrzewarki - Prasy Nasz asortyment odznacza się : - starannością i solidnością wykonania - ciekawym wzornictwem - przystępnymi cenami prosto od producenta Rzeczy z produkcji są kute i z pełnego metalu co czyni je ciężkie i zarazem stabilne .Oferujemy rożną kolorystykę - wszystkie produkty są malowane proszkowo a następnie ręcznie patynowane na kolor starego złota lub starego srebra na życzenie . asortyment produkcyjny to m.in. : - wyposażenie wnętrz np. świeczniki ,kwietniki , stojaki , - wyposażenie na uroczystości kościelne np. bramki , świeczniki , stojaki - oferta także dotyczy ofert indywidualnych Zainteresowanych współpracą proszę o kontakt na priv
Jesteśmy producentem zniczy. Szukam odbiorcy (np Czech,Słowacja) Może ktoś pomóc?
Witam!
Szukam odbiorców zagranicznych, kontrahentów z całego świata... Jestem przedstawicielem firmy produkującej wyroby z metalu... Głównymi produktami naszej firmy są świeczniki z kompozycją kwiatową, świeczniki z etniczną kompozycją kwiatową, świeczniki metalowe ze szkłem, podstawki pod świece i wazony szklano metalowe oraz świeczniki na walentynki i świeczniki na Wielkanoc lub świeczniki na Halloween W chwili obecnej dysponujemy ofertą 150 autorskich, niepowtarzalnych wzorów. Nasz asortyment odznacza się : - starannością i solidnością wykonania - ciekawym wzornictwem - przystępnymi cenami Rzeczy z mojej produkcji są kute i z pełnego metalu co czyni je ciężkimi i zarazem stabilnymi . Oferuję rożną kolorystykę - wszystkie produkty są malowane proszkowo a następnie ręcznie patynowane na kolor starego złota lub starego srebra życzenie . Jest także możliwość kooperacyjna: Firma ma możliwości podjęcia kooperacji w zakresie: - Produkowania dowolnego kształtu elementów z drutu przeciąganego w zakresie od 2 do 7 mm - Lakierowania proszkowego elementów o maksymalnych wymiarach 1000 x 1200 x 1600 mm - Spawania w osłonie CO2 Posiadamy park maszynowy, w skład którego wchodzą: - Giętarka do drutu sterowana numerycznie - Lakiernia proszkowa - Spawarki - Zgrzewarki - Prasy zachęcam do współpracy, zainteresowanych proszę o kontakt na pw
Witam
Jesteśmy producentem zniczy i wkładów z wielkopolski. Chciałbym znicze exportować za granice (Czechy, Słowacja, może inne kraje). Jednak tak jak większość osób w tym wątku nie mam pojęcia jak pozyskać potencjalnego klienta. Ma ktoś jakiś pomysł albo kontakty? Może jakaś firma z Polski ,która pośredniczy i ma doświadczenie zwiazane ze sprzedażą poza granicami kraju? . Czekam na jakieś sugestie. Pozdrawiam zniczewagrowiec(małpa)neostrada(.)pl
Witam szukam odbiorcow na drewno kazdego rodzaju w krajach UE. Pozdrawiam
:)
Witam,sugeruję zacząć od najprostszych metod- tzn. uderzyć do naszych Wydziałów Promocji Handlu(dawne Wydz.Ekonomiczno-Handlowe)przy ambasadach SK i CZ, nastepnie do Izb Handlowych,Izb Przemysłowo-Handlowych albo szukać samemu na forach np. na OpenKontakt(kropka)pl Powodzenia
witam do zaoferowania drewno opałowe pakowane w worki, ceny hurtowe min ilość to 1000sztuk wtedy worek 12zł przy wiekszej ilości taniej, mniej niż 1000, 15zł worek,
w worku około 20 polanek!!! taniej nie ma sprawdzałem sprzedaje najtaniej w POLSCE
Sprawdź również podobne tematy:
- Jak znaleść odbiorców
- Jak znaleść odbiorców ? - Export z uk szukam odbiorcow- orzechy, owoce suszone - EXPORT WYROBOW DREWNIANYCH(BUK) TOCZONYCH SZUKAM ODBIORCOW - Export - szukam odbiorców wyrobów dekoracyjnch z rattanu - Jak znalesc inwestora? - Czy łatwo znaleść inwestora ? - Jak znaleść pracę w sklepie? - Jak znaleść właściciela lokalu? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|