|
Export - jak znaleść odbiorców - strona 10 |
Export - jak znaleść odbiorcówBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam, szukam osób, które mają kontakty w branży okiennej - chciałbym sprzedawać okna do UE oraz Norwegii. Czy ktoś moze załątwić zlecenia?
Poszukuje odbiorcow towarow w krajach wschodniego bloku,
posiadam w ofercie Zarowki energooszczedne, chemia gospodarcza wiecej informacji priv.
Jaki ceny na towar?
Jaki ceny?
Witam. Mamy możliwość załatwić nowych klientów, odbiorców towaru. Jesteśmy z Czech. Jeśli jesteście zainteresowani naszą ofertą, prosimy o kontakt. Pozdrawiam Ilona
Witam
Poszukuje odbiorcy hurtowego jaj przepiórczych obecna ilość to 2 000 tygodniowo jaj pakowane po 18 sztuk w platoniki. Poszukiwany odbiorca hurtowy możliwość podpisania stałej współpracy. Jaja ze względu na swoje właściwości posiadają bardzo długi termin przydatności. Jaja ekologiczne bardzo smaczne i zdrowe. Zapraszam do współpracy! kontakt: Jarosław Sienicki 608812527 jarek.sienicki@gmail.com
Witam serdecznie
Poszukuje pomocy w znalezieniu odbiorców na meble biurowe, hotelowe i restauracyjne wysokiej jakości. Meble produkowane są w PL, jednak z myślą o rynkach zagranicznych więc spełniają najwyższe normy. Interesuje mnie stała współpraca z ludźmi mającymi kontakty handlowe poza granicami naszego kraju. Zainteresowane osoby prosze o kontakt poprzez PW pozdrawiam
Witam- szukam odbiorcow hortowych lub detalicznych odziezy dzieciecej wiek O/2lat pochodzacych z angielskich hurtowni
Witam bardzo serdecznie,
Jesteśmy producentem mebli, poduszek,kołder,materaców (piankowych, termoelastycznych), pościeli. W ofercie całkowite wyposażenie hoteli. Ceny bardzo konkurencyjne. Oferta na krótko i długoterminową współpracę, poszukujemy odbiorców poza granicami kraju. Proszę o kontakt na PW Dziękuję i pozdrawiam
Witam
mam do zaoferowanie płyty styropianowe dociepleniowe o różnych grubościach i na różne nawierzchnie, mam dobry kontakt z właścicielem firmy -jestem pośrednikiem. W związku z tym poszukuję odbiorców za granicą jak i w Polsce, konkurencyjne ceny, ilości hurtowe. kontakt na gg 5995613, lub e mail milosz196(małpa)wp(kropka)pl
Moge pomoc w znalezeniu odbiorcow towaru na terenie Litwy, Lotwy, Estonii...
Pozdrawiam Robert
Szukam odbiorców w kraju i za granicą na używane agregaty, sprężarki z lodówek po rozbiórce.
W sprzedaży posiadam takie marki jak DANFOSS, ASPERA, GOBI, NIECHI. Sprężarki są sprzedawane mieszanie i wszystkie są puste, pozbawione oleju i freonu, są zaplombowane zgodnie z polskimi przepisami. Wystarczy tylko uzupełnić gaz R134a/R600a. Spręzarki są w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Posiadam bardzo duże ilości około 10 tys szt. Dla zainteresowanych więcej informacji na maila.
Witam,
Jestem producentem pokryć na sofy,fotele, poduszki z Ikei. Zainteresowany jestem exportem tych produktów do Rosji, Niemiec oraz dystrybucja w Polsce. Zainteresowanych proszę o kontakt: Mój email: grzepil(et)poczta.fm
Witam
Chciałbym exportować papier toaletowy , reczniki papierowe , ręczniki jumbo jeżeli są zainteresowani proszę pisać
WItam
Szukam odbiorców na Niemcy, urządzenia kosmetyczne, pomiarowe, duże narzuty, na niemieckim ebayu jak ktoś mieszkaw DE można dobrze zarobić Więcej informacji na priv
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Export - jak znaleść odbiorców - strona 10": - jak znaleść odbiorców ? - jak znaleść odbiorców - Export mebli na wschod-szukam odbiorców - Export - szukam odbiorców wyrobów dekoracyjnch z rattanu - export z uk szukam odbiorcow- orzechy, owoce suszone
|
|