|
Export - jak znaleść odbiorców - strona 2 |
Export - jak znaleść odbiorcówBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Szukam odbiorców obuwia damskiego (jestem producentem) ceny od 28zł(w hurcie) wszystkie wzory w dużych ilościach za granica np: Ukraina, Białorus Słowacja , Czechy ,Rumunia Litwa i Rosja i Wegry. a także w Polsce każda ilości (mniejsze oraz większe).
szukam odbiorców na ubranka dla dzieci do 36mc import z hiszpani super jakość i cena
czy masz rowniez suszone grzyby sprowadzamy produkty do kanady
Szukam odbiorców pieczarek w Polsce i zagranicą (w ofercie również grzyby suszone).
A jak wygladaja platnosci w handlu zagranicznym. Parokrotnie chcialem nawiazac kontakty z firmami z zagranicy, oczywiscie interesowal ich tylko obrot gotowkowy, ale czy w przypadku gdy polska firma chce exportowac latwo znajdzie wiarygodna firme placaca od reki badz w krotkim terminie. Sam mam juz dosyc tych ociagaczy, czeto czekam w kraju na pieniadze do 6 miesiecy. Kiedy sie to skonczy, pewnie nigdy.
Niech Pan da Reklame w gazetie na Ukrainie, i znajdzie Pan Moge Pomuc oto gazety http://new.umh.ua/ukraine/ua/brand/153/ http://new.umh.ua/ukraine/ua/brand/162/
Witam, jeśli chodzi o zabezpieczenie współpracy z rynkiem niemieckim to możemy pomóc.
Oferujemy przede wszystkim szybką możliwość weryfikacji każdego niemieckiego kontrahenta (firmy lub osoby fizycznej) w bardzo korzystnej cenie. Oprócz tego mamy w naszej kancelarii prawnej cały zespół niemieckich i polskich adwokatów którzy mogą np. pomóc przygotować umowy, ewentualnie doradzić w prawnych kwestiach. Jeśli dojdzie albo już doszło do problemów z przepływem pieniędzy to również oferujemy pomoc w postaci adwokackiej windykacji oczywiście bezzaliczkowo. Zapraszam do kontaktu Maciej Czajkowski
Witam,
jestem producentem wyrobow z metalu( typu: drzwi, konstrukcje stalowe, regały, usługi-cięcie, gięcie, spawanie itp. )Szukam kontrahentów z Polski jak i z zagranicy. Moze ktoś pomoc ?
Mozna wiedziec skad jestes
Środa Wlkp. k/Poznania
jesli jest Pan zaiteresowany wysylaniem towaru do niemiec to prosze o katakt telefoniczny 00491776543775
Witam, jestem producentem wyrobów z laminatów poliestrowo-szklanych i chciałbym nawiązać kontakt z odbiorcami towarów. Możemy również wykonać zlecenia na powierzonych formach.
Witam. Jestem producentem artykułów dekoracyjnych z metalu tj. świeczniki, kwietniki, półki, i wiele innych ciekawych ozdobnych produktów. Szukam odbiorców na rynku Polskim i zagranicznym.
Proszę o przesłanie oferty i cennika na e-mail junek25(małpa)o2(kropka)pl
witam mam do zaoferowania po cenach hurtowych stroiki z kwiatów sztucznych na rózne swieta (Wszystkich sw.,Boze Narodzenie, Wielkanoc) i nie tylko (stroiki ozdobne na stół, na regał, w ramach do powieszenia na sciane, do powieszenia na drzwiach itp.)Stroiki maja niepowtarzalne wzornictwo.Wykonane z wysokiej jakosci kwiatów i dodatkow.Szukam odbiorców.Wszelkie pytania prosze pisac na :julec(małpa)vp(kropka)pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Export - jak znaleść odbiorców - strona 2": - jak znaleść odbiorców ? - jak znaleść odbiorców - Export mebli na wschod-szukam odbiorców - Export - szukam odbiorców wyrobów dekoracyjnch z rattanu - export z uk szukam odbiorcow- orzechy, owoce suszone
|
|